Извергът-рецидивист Тунджай убил младата майка, за да открадне от нея 80 лева. Престъплението стана в събота срещу неделя в столичния квартал „Люлин”. Оказало се, че 24-годишният Тунджай Киров е нападнал жертвата си, за да ѝ вземе дамската чанта, пише "Телеграф". Преди това обаче я пребил зверски за удоволствие.
 
От столична дирекция на вътрешните работи добавиха, че Киров е арестуван часове след жестокото убийство, а разследването се води от Софийска градска прокуратура. Киров се е издържал само от грабежи. Няма данни някога да е работил някаква работа. Харчел всичко за дрехи и хубав живот. В събота вечерта излязъл навън за пореден път, за да набележи поредната си жертва. Избрал си да вършее в „Люлин 10”.
 
Около 3:00 часа след полунощ той забелязал жената, която забързано вървяла към блока си. Това била 40-годишната Силвия Николова. Малко преди да влезе в хода си, тя била жестоко ударена в гръб и паднала на земята, загубвайки съзнание. Докато жената била неадекватна, Тунджай я ритал в корема. Медици разкриха, че 4 от ребрата от лявата ѝ страна на гръдния кош са били счупени.  
 
Извършителят не ѝ грабнал просто чантата, а я е измъчвал преди това. Малко по-късно жената се свестява, довлича се до входа и успява да извика помощ. Незабавно е откарана в „Пирогов”, но там издъхва.
 
Киров има дебело досие, в което е записал 11 криминални прояви. Когато бил само на 16, нападнал с нож и заклал мъж. Понеже бил непълнолетен, присъдата му е била само 3 години лишаване от свобода.