Силиконка се кани да измести Силвия Зубева от първото място за най-секси БГ учителка. 26-годишната Илона Попова учи теология в Софийския университет, но това не й попречи да се яви в конкурса за „Мис Силикон” тази година.

Апетитната брюнетка с пищни форми наесен ще е студентка четвърти курс и започва практика в столичните училища. Тя е убедена, че ще успее да измести колежката си Силвия Зубева като най-гореща преподавателка.
„Както казва моят приятел–кой не иска такава секси учителка като мен.

 
Дай Боже да съм новата най-красива преподавателка. Обожавам децата, те мен също.

Искрено се надявам религията най-после да стане задължителен предмет, а аз да бъда учителка. Ние сме християни и трябва да възпитаваме в този дух”, сподели пред „България днес” брюнетката.

Илона е категорична, че знае границата между професионалната етика и флирта, както и как да съобразява облеклото с аудиторията си.
„Дрехите и поведението се избират съобразно аудиторията и обстановката. Ще бъда много добра учителка и с удоволствие ще работя”, разказва пред вестника чаровницата.

Брюнетката е част от финалистките за конкурса „Мис Силикон” и никак не се притеснява, че ще участва в състезанието. „Надпреварата ще се проведе точно след седмица. Не мога да кажа дали ще дефилирам само по монокини, ще стане ясно на мероприятието.

Но пропорциите ми са чудесни и приковавам мъжките погледи, което ми харесва. Пека се често без горнище на плажа и мъжете ме заглеждат. Харесва ми” споделя още теоложката.

Иначе Илона се включва в надпреварата с идеята да помогне на жени, претърпели мастектомия. Самата тя се е докосвала до тази трагедия и отлично знае какво преживяват и другите.
„Моя близка приятелка трябваше да отстрани и двете си гърди. Две години бях свидетел на кошмара й. Сега е със силиконови импланти, но това може да се случи на всеки.
Никой не е застрахован”, допълва още тя.
Самата Илона не смята, че участието ще й навреди, а по-скоро го вижда като голямо стъпало към бъдещето.