Топ 10 от абитуриентските в Пловдив от днес! СНИМКИ и ВИДЕО

Топ 10 от абитуриентските в Пловдив от днес! СНИМКИ и ВИДЕО

Първият ден от абитуриентските балове в Пловдив вече е в историята. Зрелостниците вече вдигат тежки наздравици и шумотевицата пред хотелите се премести в ресторантите им. Да са живи и здрави младите и лек им път в живота. Ето Топ 10 от днешния ден!

10.  Не мина без гюбеци

Кючеци, гюбеци и мазни маанета. Не мина без тях и тази година пред "Тримонциум", където шукарни ромки врътнаха по един кючек под ритъма на тъпан и саксофон. Първоначално танцуващите кючекини бяха на спирката пред хотела, но малко след това се преместиха на паркинга, където продължиха с мазните гьобеци. (ВИЖ ТУК>>> http://www.glas.bg/640390/ne-mina-bez-kyucheci-pred-trimona-snimkivideo)

9. Полското фиятче
Незнаен абитуриент беше решил да дойде на бала си с... полско "Фиат"-че! Мъничката соц-кола събра погледите на всички пред хотел "Марица". Вместо с конски сили и мощ, мъничката кола компенсира с много балони. Родители пък въздишаха по своята младост, припомняйки си своите балове в "онова време" (ВИЖ ТУК>>> http://www.glas.bg/640337/polsko-fiatche-kompensira-lipsata-na-konski-sili-s-baloni-sn).

8. Последното препятствие пред безпаметното напиване

Огромните гьолове в подлеза на Панаира, които са там от месеци, се оказаха последното препядствие пред красивите пловдивски абитуриентки. След 12 години учене локвите се оказаха последната преграда пред безпаметното напиване и лудия купон (ВИЖ ТУК>>> http://www.glas.bg/640411/golovete-v-podleza-na-panaira-poslednoto-prepyatstvie-pred-a).

7. Ретро

Ретрото отново е на мода! Абитуриенти избраха да дойдат на бала си с ретро кабрио. Те обаче бяха разумни и стояха кротко в колата. Появата им обаче не остана незабелязана и много техни съученици цъкаха с език на елегантния им избор на кола (ВИЖ ТУК>>>http://www.glas.bg/640320/retroto-otnovo-e-na-moda-pred-marica-snimki).

6. Кефът няма цена

Въпреки предупрежденията от страна на полиция и солените глоби, тази година баловете отново не се разминаха без виснали през прозорците абитуриенти. Кефът става двоен, защото после ще плащат маме и тате... (ВИЖ ТУК>>> http://www.glas.bg/640298/masovo-ne-se-spazva-zabranata-za-visene-ot-prozorcite-snimki)

ПЕРФЕКТНИЯТ ПОДАРЪК ЗА ВАШИЯ АБИТУРИЕНТ >>> ВИЖ ТУК

5. С гръм и трясък

Какво са баловете без рокери и мотори? Ами нищо! И тази година някои от абитуриентите бяха избрали това нетрадиционно появяване на бала си. Пред Новотела, Марица и Тримонциум на няколко пъти тумби с рокери стовариха абитуриенти. Но къде бяха най-шумни и атрактивни - преценете сами: (ВИЖ ТУК>>>http://www.glas.bg/640285/video-rokerite-na-moda-na-abiturientskite-v-plovdiv-kde-byah)
 

4. Ана Май си е Ана Май

"Ана Май" отново прикова вниманието на всички пред "Тримонциум"! По традиция в гимназията винаги са предобладвали девойки, а тази година това не прави изключение. Или казано така - само женска красота без момчета! Абитуриенти, вие сте на ход тази вечер! (ВИЖ ТУК>>>http://www.glas.bg/640327/ana-maj-si-e-ana-maj-samo-zhenska-krasota-bez-momcheta-snimk)

3. Принцесите

Баловете в Пловдив започнаха тази вечер! Първите млади дами пристигнаха нетърпеливи пред Новотела в стилни рокли. Своеобразното им дефиле приличаше повече на приказка, отколкото на бал... (ВИЖ ТУК>>>http://www.glas.bg/640253/abiturientki-kato-princesi-pred-novotela-snimki)

2. С 12-ката

По доста нестандартен начин решиха да дойдат на своя бал група абитуриенти от Малчика, празнуващи тази вечер в "Рамада Тримонциум". На паркинга пред хотела те слязоха от автобус на градския транспорт, а линията беше повече от красноречива - №12. Друга група техни съученици пък отброяваше с димки и неистови викове заветните цифри от 1 до 12. (ВИЖ ТУК>>> http://www.glas.bg/640276/dimki-i-rejs-ot-gradskiya-transport-pred-trimoncium-snimki)

1. Гордата българка

Абитуриентка избра да дойде на бала си с народна носия. Това нямаше как да не направи впечатление на нашия човек пред Новотела. Младото момиче направо обра точките от избора си за празничен тоалет. (ВИЖ ТУК>>> http://www.glas.bg/640299/abiturientka-s-nosiya-obra-tochkite-pred-novotela-snimki)
 

ПЕРФЕКТНИЯТ ПОДАРЪК ЗА ВАШИЯ АБИТУРИЕНТ >>> ВИЖ ТУК

Напишете коментар
captcha

Виж още

На 11 април „мъртвото“ слънчево петно AR2987 изригна. То отдели
Няма да е необходимо осигурените лица да представят документи пред НОИ за
Тежкотоварен камион се обърна на магистралата между София и Пловдив, предаде
Левски подписа договор с холандския нападател Найджъл Робърта. Срокът на
ВМРО издига Славчо Атанасов за кмет на Пловдив. Утре той ще бъде
Запеканка с извара необходими продукти: 500 г извара 1 яйце