Петър Низамов-Перата тръгва на война. И то не с кого да е, а с група трафиканти на бежанци от бургаския квартал "Меден рудник". Причината-ловецът на бежанци ги подозира като извършители на атентат срещу неговия джип. За инцидента Перата разказа преди минути в профила си във Фейсбук. 

"Отивам си аз към делото ми на втора инстанция за "свинските опашки" и какво да видя- нарязали ми гумите. На джипа, с който ходим на границата и ловим мигранти. Но такъм голям страхливец е бил този и толкова е бързал,че само ги е драснал. Стопроцентово са едни трафиканти от "Меден рудник", на които им хванахме една много приятна група миналата седмица. И които сега лично ще бъдат хванати и вързани със свински опашки ", разказа Перата във Фейсбук.

След това той простичко казва,че въпросните трафиканти след като бъдат хванати, ще бъдат съблечени чисто голи и оставени в някоя гора близо до границата. Перата е категоричен,че няма как да му отмъщава изродът от Бургас Живко, който преби невинната 72-годишна старица на автобусната спирка. "Наши хора дежуряха пред дома му и той не е излизал", казва борецът срещу бежанците.

Той обяснява на злосторниците,че в багажника си има чисто нови три гуми и ако поиска може не нов джип, а цели 20 джипа да си купи. 

Низамов ще вземе записите от улицата, на която е бил извършен вандалски акт с джипа му, за да види по-ясно кой го е сторил.