Животът според някои е наистина жесток, доказателство е следната истинска история за 9- годишно дете Луо Кун Кун, което е изгонено от родното си село, когато жителите включително и дядо му, подписали петиция, за да "защитят здравето на селяните" от " бомба със закъснител ".

Детето се разболяло от СПИН, поради болестта си станало "нарушител" в селото. Кун Кун се е заразил от майка си още докато е бил в корема й, но болестта е била открита, когато навършил 5 години.

 
Неговата майка и баща са работили в друга провинция, така че детето расло при баба и дядо си.

Тъй като не искали да го приемат в нито едно училище, а съселяните избягвали всякакъв контакт с него, Кун Кун, по-голямата част от времето прекарвал сам, играейки в гората.

Миналата година 207 жители от селото са подписали петиция, в която искат от властта да предприемат мерки за защита и да отведат Кун Кун от селото, за да запазят своето и здравето на децата си. В текста пишело, че Кун Кун е "страх за общността" и че е "бомба със закъснител". Но все пак съдбата е имала други намерения за Кун Кун. Той е получил място в борда на училището в Линфен и от ноември месец миналата година редовно започнал да взима лекарства срещу ХИВ