Овен

Колкото и да не ви се вярва през този ден ще се справите с всичко, което сте планирали. Ще ви остане дори време за допълнителни подвизи. Правете всичко за самите себе си, а не, за да се докажете на някой друг. Така нещата наистина ще бъдат перфектни.

Телец

През този ден се опитайте да упражнявате повече контрол над случващото се в живота ви. Достатъчно време сте били наблюдатели и изчакахте. Ако не се задействате може да пропуснете истински важни моменти.

Близнаци

През този ден не се изкушавайте да споделяте чужди тайни. Вашата надеждност и толерантност ще бъдат подложени на тест. Трябва да сте абсолютно непоколебими в коректното си отношение.

Рак

През този ден добрите ви навици и организираност може да направят чудеса за прекарването на един запомнящ се ден. Подарете на семейството си незабравими мигове на сплотеност и грижа. Много скоро ще се почувствате възнаградени.

Лъв

През този ден отделете време, за да изберете предмет на изкуството за вашия дом или офис. В късния следобед може да си направите удоволствието да се разходите из антикварните магазини.  Успешни ще са и преговорите за покупко-продажбата на земя, недвижими имоти.

Дева

Посветете този ден на грижи за красотата. Моментът е подходящ за грижата за коси и нокти – за маникюр, педикюр, подхранване с кремове, лосиони, маски, укрепващи вани. С чиста съвест се поглезете повече, от колкото сте си го позволявали до сега.

Везни

Днес не си правете никакви илюзии. Много е важно точно сега да сте здраво стъпили на земята. Не вярвайте и на обещания. Реалистичният поглед ще е изключително важен за това как ще протекат следващите няколко седмици.

Скорпион

Това е ден, който трявба да прекарате на слънце. Ако сте на работа, поне си тръгнете по-рано, за да може да направите разходка сред природата. Контактът с нея ще допринесе за душевното ви равновесие. Ако имате градина, грижите за нея ще бъдат плодотворни.

Стрелец

Очаква ви изключително плодотворен и успешен ден. Ако сте усмихнати и по- общителни от обикновено може дори да изскочи шанс за нова работа или дори повишение, благодарение на доброто ви отношение към някого, когото ще срещнете днес.

Козирог

Днес няма да ви се стои на едно място и това е напълно разбираемо, защото денят е подходящ за кратко пътуване. Освен това ако обмисляте купуването на автомобил днес може да разгледате и да се посъветвате със специалист. Ако трябва да избирате между цветове заложете на сребристия или синия.

Водолей

През този ден звездите ви съветват да бъдете предпазливи. Ако сте любители на екстремните спортове най-добре отложете тренировките. Дори да не сте запалени спортисти, внимавайте къде стъпвате, тъй като точно днес рискът от травми и падания е по-висок от обикновено.

Риби

Ако е възможно днес си останете у дома. Подберете вещи за изхвърляне и се опитайте да подредите по ваш вкус. Не се колебайте да вкарате повече цвят и настроение в интериора.