В Инстарграм модна компания лансира нов моден стил, който може да бъде определен като „пикантен” или „шокиращ” в зависимост от разбиранията на съответния човек, пише британският таблоид The Sun. Създател и автор на идеята е американският поп изпълнител Джоуел Алварес, който създава стила в сътрудничество с нощни клубове в Майями, САЩ и при активното участие на тв звезди.

Новата модна линия вече е представена в редица страни-в САЩ, в страни от Карибския басейн и няколко европейски столици. Тя дори си има и име- проект „Черно тиксо”. То идва от това, че моделите на компанията са облечени само с...ленти черно тиксо.

Идеята на създателите на модната линия е да „съчетаят един от често използваните в бита предмети с красотата на човешкото тяло”. Изглежда това се харесва на хората, защото за броени дни страницата на компанията е  посетена от над 170 000 души.

Както може да се очаква, реакциите са полярни-едни харесват новият стил и го определят като „абсолютно зашеметяващ дизайн” и „необичаен бикини стил”, други признават, че не го разбират и са объркани.