Талант номер 1 в школата на Ботев Пловдив Крис Добрев е близо до подпис с мениджър номер 1 у нас Лъчо Танев, научи Glas.bg. Днес се появиха информации, че Румен Чандъров е на път да привлече таланта в школата на Септември, но според близки до играча такива разговори не са водени.

В момента Крис се намира в болница в Барселона, където бе опериран и от коляното му бе извадено огромно парче, което застрашаваше здравето му. Още снощи ви информирахме, че Добрев ще се възстановя около месец след интервенцията извършена му в Барселона. През този месец се очаква да стане ясно и бъдещето на играча и родителите му да решат, дали да поверят делата на футболиста в ръцете на Лъчо Танев.

Glas.bg научи още че самият мениджър се е свързал с Крис и родителите му, след като е разбрал, че те са в Барселона. Танев е имал среща с тях в каталунската столица, след която родителите на Крис са поискали малко време за да обмислят отговора на предложението му. По всяка вероятност те обаче ще се съгласят на тази крачка, за да може кариерата на талант номер 1 у нас да бъде ръководена професионално. Това означава, че от Ботев Пловдив ще трябва да преговарят с Лъзо Танев за правата на играча и за евентуалното подписване на договор с най-добрия футболист от школата им.