Следователи проверяват скандален случай в Красноярск за неприлична татуировка върху гърдите на 13-годишна ученичка. Това съобщава Лайф.ру, като се позовава на официална информация от местното следствено управление. 

В редица медии вече има съобщения, че на домашен купон, обилно полят с алкохол, момичето (по някои данни то е на 15 години) помолило да му татуират мъжки полов орган между гърдите. Майсторът Роман твърди, че клиентката останала доволна от рисунката. Но на следващия ден родителите на Альона (името е сменено) отишли в полицията.

Самата Альона уверява, че нищо подобно не се е случило, но в мрежата се въртят снимки и клипове от купона, на които се виждат лицата на участниците във вакханалията. На кадрите се вижда как двама от купонджиите държат разголеното и замаяно от алкохола момиче, докато майсторът го татуира.

Други път коментират поведението ѝ, че ако тя се омъжи някога, ще разкаже играта на мъжа си, но по-скоро ще си остане "черна вдовица". Ето защо тя, в края на краищата признава, че е решила да си нарисува фалически символ на гърдите в рамките на шегата. Тя обаче не подозирала, че някои от компанията ще качи видеата в интернет.   

Сега Альона се мъчи по всякакъв начин да премахне изображението като го търка с някакъв "специален гел" в банята и го прикрива с тонален крем. След това осмокласничката пуска "редактираните" снимки на гърдите си в социалните мрежи. А родителите ѝ се оплакват, че нямат средства да заличат позорното клеймо.