Пластичният хирург д-р Николай Георгиев ще се окаже по-голям виртуоз в леглото, отколкото в операционната. „Уикенд” пише, че голяма част от пациентките на доктора, сред които известни миски и чалга певици, обмислят да предявят претенции към него. Някои от делата ще са за сексуален тормоз, а други – за обезобразяване.

 

Открай време се носят легенди, че именития доктор флиртува фрапантно със своите пациентки. Потресени жени споделяли, че д-р Георгиев безпардонно им звъни посред нощ с предложения за секс, без да се съобразява дали са семейни или обвързани. А за стаичката, която е обособил в болницата за по-интимни контакти, се носят легенди в столичните хайлайф среди.

Не е тайна, че д-р Георгиев се запознава с настоящата си съпруга – естрадната певица от близкото минало Елвира Георгиева, именно в клиниката си. По това време някогашната звезда на „Златният Орфей” е щастливо омъжена за композитора Владимир Наумов.Певицата посещава пластичния хирург, за да й уголеми гърдите. Следват секс изпълнения, които после прерастват в любов и така Николай Георгиев успява да разбие семейството на Елвира и да се ожени за пациентката си. Малко след това я принуждава да зареже кариерата си и я превръща в своя опитна мишка. Днес соц певицата не прилича на себе си, обезобразена от многобройни, явно не дотолкова добри интервенции по лицето. В момента Елвира не се изявява на сцената, защото според близките й се притеснявала от външния си вид.

Срещу качеството на д-р Николай Георгиев има сериозни упреци. Именитият пластичен хирурт работил бързо и не изпипвал детайлите, твърдят препатили.  Много от пациентките му ходят за ремонти при негови колеги, след като са му изсипали куп пари за корекции. Повечето от тях са популярни дами и се притесняват да предяват публично претенциите си.

Той обаче успявал да впечатли бъдещите си жертви и с по-ниски цени. Това често е за сметка на некачествени импланти и консумативи, внесени от съмнителни фирми за медицински консумативи. Николай Георгиев приемал и да се плаща на ръка, без да издава фактури, и на практика не внасял почти никакво ДДС, твърдят запознати.

Една от жертвите на титулувания доктор е фолк звездата от Пайнер в топ 3 на известните изпълнителки, която след процедури в клиниката му в столичния квартал „Княжево“ имала жестоки проблеми. Певицата била бясна, че бедрата й отзад и задните части били станали на буци и й коствало доста време, пари и нерви, за да ги изглади.