Българско семейсто са решили, по съвет на бабата, да захранят бебенцето си със мъжка семенна течност. За това признава самата майка в социалната мрежа. Името и снимката на майката скрихме, защото предполагаме, какви може да са реакциите на различни хора към нея. Ето какво споделя тя:

"Здравейте

ние сие семейство заклети вегани с бебе на 8 месеца. Захранваме го с тиква на пара картофи моркови, също на пара авокадо, райска ябълка, банан и авокадо пасиранизаедно тиквичка. Отначало детето имаше загуба на тегло и често беше нервно, но добре че беше баба ми, която ни даде уникален съвет.

Всичко гениално е просто. Трябва на детето да се дава освен майчино мляко и бащино. Така са постъпвали хората едно време. Мъжката семенна течност съдържа цяла съкровищницаот витамини и вещества които са нужни за едно бебе Ако захвърлим предрасъдъците и погледнем чисто научно то това е натурален аналог на хранителните добавки.

С този метод на захранване пестим доста пари а и сексуалните ни контакти се увеличиха за да има какво да яде бебето."

Ако от някоя агенция защитаваща правата на децата или други държавни органи се заинтересуват за името и снимката на майката, направила това признание, от Glas.bg сме готови да ги предоставим.

Все пак се надяваме това да е някакъв нескопосан и гнусен опит за шега!