Защо ФИЛИ? Доста често задаван въпрос, отговорът на който не е никак сложен. Целият екип, който стои зад създаването на ФИЛИ, е изграден от "бойни единици" - родени, израстнали и обитаващи улиците на Филибето от вече близо 25-30 години.

Ако все още не е достатъчно ясно - името на бранда е базирано на основата на някои от старите имена на Пловдив (като Филипопол, Филибе или Филипополис) и представя днешната локална атмосфера и дух под формата на облекло, обясняват Петър и Димитър - братята, които стоят зад идеята и бранда PHILLY APPAREL.

Бутикът се намира в сърцето на Капана - улица "Христо Дюкмеджиев" №1. Работи от вторник до неделя от 11 до 20 часа. "Понеделник е айляшки ден и трябва да почиваме", казва през усмивка Димитър.

Двамата сами мислят идеите и дизайна на артикулите, които предлагат. В бутика се предлагат 4 независими български марки - освен PHILLY, тук са още Willie J clothing, както и софийските Brave Moustache и Goloka.

Пловдивският бранд държи на качествената изработка и оригиналния дизайн. "Държим много на качеството. Всичко идва директно от Англия - работим с  CONTINENTAL CLOTHING, като печатът се прави в Пловдив. Тук наблягаме на типично пловдивското и айляшкото, докато брандът Willie J clothing е по-бунтарски, типичният ърбан стил", разказва Петър.

"С развитието на ФИЛИ планираме нови колекции и продукти, като освен редовните към момента ще реализираме и по няколко лимитирани серии на година. Идеята на магазина ни е да излагаме само БГ продукция", споделят своите идеи Петър и Димитър. 

 

БУТИК PHILLY APPAREL, Пловдив, Капана, улица "Христо Дюкмеджиев" №1

телефон: 088 901 5593

FACEBOOK: PhillyApparel

www.philly.bg