Изкарах доста годинки с един партньор и ако не бяхме давали воля на чудата си сексуална фантазия, най-вероятно любовта ни щеше да трае има-няма девет седмици и половина. Не че не сме имали затихнали креватни периоди, но на фона на сексуалните цунамита, които отнасяха прането на съседите, дори няма да направя реверанс да ги споменавам. Не си мислете, че всичко е било по сексуален мед и масло от самото начало. Точно обратното. Стартирахме с тоталния фал старт. Истината е, че добрият секс изисква време. И това не означава на всяка цена палуване от Коледа до Джулай морнинг.

Жените сме циклични същества и желанието ни за секс варира от нашите хормони и от това какво ни се случва в живота. Е, разбира се, и от мъжа, който нежно мърка в подножието на врата ни. Но от опит знам, че нежното захапване на моята прекрасна плът може да ми се стори скучно, ако непрекъснато се случва само в леглото.

Преди две десетилетия бях ужасно влюбена в мъж, който нонстоп ходеше след мен и оправяше всяка гънка, която оставях след себе си в къщата на техните. Майка му беше безобразен педант на тема подредба. Нямате си представа

с какъв кеф правех секс на родителската спалня,

„отмъщавайки” за домакинската й стерилност, с която беше заразила и сина си. Да не говорим, че ужасно се възбуждах, когато на прекрасните ми миньонски стъпалца се кипреха нейните свръхголеми обувки, допълващи неособено естетски голотата ми. Но сексуалното изкуство иска жертви, нали? Мъжете на подсъзнателно ниво търсят майка си, така че експлоатирайте това, както намерите за добре. Ще съживи леко позамрелия ви интимен живот.

Ясно е, че на силната ни половинка е заложен инстинктът за надмощие (нищо че вече са само на ниво „опити”), както е ясно, че половият живот на жената започва в мозъка. Дами, бъдете строги господарки от време на време. Веднъж завързах очите и ръцете на партньора си и го оставих да се чуди какво става за около десет минути, пушейки кралски цигара на балкона. Безценно време за оргазма, който по-късно ни заведе по следите на изчезналия кивот.

Когато се отнеме едно от сетивата, другите се активизират

и ни подаряват божествености. Прехвърлете отговорността за възприятията на обонянието, слуха, докосването и вибрацията. Оставяйки го временно без зрение, той ще изпадне в безтегловност, която в началото може и да го изнерви, но от вас зависи следващия път да ви моли с детска настойчивост за продължението на „Ела, завържи ме!” Използвайте езика, миглите, зърната или някакъв друг пърхащ „инструмент”, който ще играе с неговата чувственост. Започнете нежно и бавно, но бъдете внимателни – не стимулирайте прекалено ерогенните му зони, ако не искате да ви „поздрави” с преждевременна еякулация.

Нищо че по-голямата част от мъжете не обичат да им дават напътствия, независимо дали са в леглото или извън него, не си слагайте спирачки. Командвайте го!

Издишайте в ухото му най-смелите си перверзии

дори да са сцени, които сте заимствали от филми за възрастни. Когато един мъж е възбуден, той е готов да преплува Ламанша, дори да е замръзнал. Изхвърлете мита „това не се прави така”. Бъдете дръзки, смели, страстни и ненаситни. Но не забравяйте, че сексът не е състезание. Затова отделете време, за да изследвате отново тялото на мъжа до вас. Фокусирайте се върху долната част на корема му и не подминавайте пениса и скротума му. Забравете за засмукването и целуването. Погалете го с дъх, равен на мигване.

Много често денят ни започва не с досадното жужене на алармата, а със завишеното ниво на тестостерона на мъжа до нас. Започва едно драпане за секс по първи петли, което понякога е по-досадно от куче в парка, което те драска по крака за парче хляб. За да не се разминете астрономически с половинката си, навийте часовника 20 минути преди часа ви за ставане. Защото няма какво да се лъжем – на повечето от нас ни трябва поне толкова време да стигнем до оргазъм.

Не знам при вас, но мен особено ме вбесява партньор, който си е забравил вербалния речник у тях. Не може в продължение на поне половин час да разменяш ласки с някого и той да мълчи като пън. Все едно съм се върнала в ерата на нямото порнокино.

Очаквам от мъжа, който е с мен, да мучи, да лае, да вие,

да си фантазира как си присажда коса, ако е плешив, за да има какво да скубе в пристъп на сексуален транс. Не понасям мълчаливци! Ако той ви прилага тази тактика, и вие млъкнете. Когато обаче ви попита дали ви е хубаво, отнесете слуховите му апарати със скоростта на джедай, бягащ от Дарт Вейдър. А после му обяснете, че не се задвижвате от нитро двигател, а от удоволствието, което ви причинява търкането на бедрата ви едно в друго.

Друг безмилостен похват за озаптяване на скуката в секса е добрият старомоден пикник. Одеялце, бутилка вино, поляна, претъпкана с щурци. Идеалното място да се отдадете на страстни изстъпления. Самата идея, че група ягодоберачи може да се появи по средата на интимниченето ви, прави секса още по-изпълващ.
Дори и да не сте хазартни личности,

инициирайте сексуално тото.

Напишете с любимия си пет невъобразими за вас креватни своеволия и ги сложете да отлежат две седмици. След това изтеглете едно от тях и му се отдайте безразсъдно. Благодарение на това разбрах, че тялото и въображението ми притежават чудовищна гъвкавост, а не съм стъпвала на йога нито веднъж.

За лятната ви почивка горещо ви препоръчвам секс на водно колело. Възможността всеки момент да се гмурнете не само в оргазмичните, но и в морските дълбини, правят плътските страсти още по-наситени. Разбира се, има шанс да се окажете в центъра на тройка благодарение на медуза воайор, но какво е едно леко парване от природата за и без това прегрялото ви от удоволствие тяло.

Каквото и сексуално нещо да решите да си причините с партньора, не забравяйте, че най-доброто оръжие срещу скуката в интимния ви свят е убийството на табутата. Защото в секса и в любовта няма невъзможни неща.

Нека силата на потресително добрия секс бъде с вас!