Наргилето. Някога беше ориенталски лукс. Сега вече го има в почти всяко заведение. Много са и тези, които го имат у дома. Наргилето е средство за пушене известно още като водна лула. Произлиза от Индия, широко разпространено е в арабския свят. Представлява тръба, на която от единия ѝ край е поставен тютюн, директно нагрят на огън. Тръбата води до стъклен съд с вода, в който се филтрира димът и после се вдишва от един или няколко маркуча. Може да се използва, за да се пушат тютюн, билки или плодове.

 

Изключително актуалното напоследък наргиле се предлага на много места в Пловдив. Любопитството в търсенето на нови преживявяния ни отведе в Arena Tobacco. Намира се на улица „Гладстон“ №76. Ако търсите наргиле – това е мястото! Като приказките от 1001 е! Има всичко, което търсите! И, да сме по-точни - паправо пещерата на Али Баба за наргилета си е.

 

Предлагат се всякакви видове наргилета. Основните са два вида – арабски и стандартни. Вторите са стъклени, имат и метални части и се срещат по-често, но арабските си остават класиката. Те са само от стъкло и са по-пинизчийски. В Arena Tobacco има и от двата вида – изборът е повече от голям!

 

Arena Tobacco е специализиран магазин само за наргилета. Естествено, предлагат се и всякакви консумативи – чашки, фолио, мущуци, маркучи, въглени и разбира се тютюн. Ароматите са много и различни. „Два са най-търсените от клиентите – дъвка и комбинацията на кокос и грозде“, споделя продавачът Иван.

 

За качеството и големия избор в Arena Tobacco достатъчно добър атестат е и фактът, че наргилетата в едно от най-вървежните заведения под тепетата – Bedroom, са именно от Arena Tobacco.

 

Затова ако сте решили да си купите наргиле – дали за подарък, дали за заведението си или пък просто, за да си пушите с кеф у дома - Arena Tobacco е точното място. Посетете тази приказка от 1001 нощ и се потопете в богатия избор на наргилета и аромати! Кефът си заслужава!...

 

Arena Tobacco, Пловдив

улица „Гладстон“ №76

работно време: всеки ден от 11 до 20 часа

телефон: 088 791 0726

 

Facebook: Arena Tobacco Shop