Елитните юношески гарнитури на Локомотив извоюваха победа и равенство през изминалия ден. Отборът до 17 години постигна домакински успех над Левски-Раковски (София) с 3:1. Тимът до 19 години пък взе точка като гост на Септември (София) след 0:0.

Днес от 15:30 на изкуствения терен на Лаута се изправиха Локомотив U17 и Левски-Раковски (София) U17. Срещата започна отлично за "черно-белите", които откриха още във втората минута. Петър Шопов се възползва от неразбирателство между защитник и вратаря на противника и реализира за 1:0. В 47-та минута Локомотив стигна до втори гол чрез Мартин Колев. Гостите върнаха един гол в 68-та минута за 2:1. Крайното 3:1 оформи Михаел Камберов. След този двубой момчетата на треньора Христо Телкийски са с актив от 32 точки на 8-ма позиция в класирането.

По същото време на стадиона в село Герман Локомотив U19 гостуваше на тима на Септември (София). Момчетата на треньора Димитър Палазов изиграха добър мач, като в крайна сметка двата тима поделиха точките след 0:0. В класирането Локомотив е на 7-ма позиция с актив от 31 точки.