Датската кампания "Бордей на колела" се оказа успешна според нейния инициатор, предприемачът Майкъл Лодберг Олсен. Тя се състои в това да бъдат използвани стари линейки и те да бъдат предоставени на датските жрици на любовта, за да практикуват най-стария занаят в безопасни условия.

Специалните автомобили  вече били използвани 45 пъти и местните секс труженички били все по-склонни да прибягват до услугите им. Линейките са оборудвани с безплатни салфетки, презервативи и лубриканти, като са снабдени и с отопление. Висяща на стената табелка предупреждава, че и при най-малки признаци на насилие ще бъде изпратен сигнал до полицията. 

Олсен оправдал преобзавеждането на линейките и превръщането им в секс-возила с проявите на насилие, на които са подложени датските проститутки. Когато те работят по магистралите и на открити места случаите на нападение са 45 на сто, а в публичните домове - само 3 на сто. В  "Бордеите на колела" не било регистрирано  нито едно оплакване за насилие над жените.

Ползването на линейките е безплатно. По датските закони проституцията в страната е разрешена на определените за това места, но проститутките нямат право да наемат стаи, за да практикуват занаята. Именно тук идвали на помощ старите линейки.