Българските путинофили се очертава да бъдат сред най-големите нещастници в близко бъдеще, когато разкритията за падението на руския грабителски властови клан смъкнат управлението на днешния режим в Кремъл. http://clubz.bg/52171-i_medvedev_si_imal_orion_naemal_40_000_dekara_sreshtu_063_evro

Снежната топка на разкритията за размера на грабежа, съотвестващ на мащаба на самата Русия, рано или късно ще се превърне в лавина.

Проблемът на Русия е, че е извънредно богата на природни ресурси и този факт изпада в (брато)убийствено противоречие с обстоятелството, че тя в същото време е унизително бедна на човешки (управленски) ресурс.

Руснаците като народ са формален притежател на пещерата на Али Баба с нейните диаманти, злато, петрол, газ и т.н., но в преобладаващати си част тези акционери по рождение са бедняци, яздени от кастата на най-големите грабители в най-голямата по територия и държава  в света.

В бездънните джобове на неорашистките грабители се стичат богатства за милиарди, докато крепостните граждани на Руската федерация теглят хомота на все по-непоносимата за тях мизерия на всекидневието.

Очаквайте продължение на този сюжет.

Share on Facebook