Неслучайно е твърдението, че мъжете са от Марс, жените от Венера. Докато ние си мислим, че няма грешни ходове в кревата, то господата са на светлинни оргазмични години от тази кощунствена дамска мисъл.

Прекалено напориста каубойка

Дори и господата понякога да обичат да си мързелуват и да оставят инициативата и ритъма на партньорката си, трябва да сме наясно, че не всеки обича да подскачат върху него като надуваем детски замък.
Представете си какъв страх и паника нахлуват в главата на мъжа, когато любимата му започне да се мята върху пениса му от височина, достатъчна за скок с парашут. Вместо да се сдобие с удоволствие, като нищо може да осъмне в спешното със счупен пенис.

Затиснат от вагина

Това, че един мъж обича да ви докосва с език там, долу, това не означава, че е особено гостоприемен, стане ли дума да посрещне цялата ви женственост върху лицето си. Ако не е Дарт Вейдър, едва ли ще му е ведро да има толкова стегната маска върху главата си. Едно е да дишаш забързано и щастливо след оргазъм, друго е в края на упражнението да имаш нужда от кислороден апарат. Така че следващия път, когато решите да покажете себе си в цялата си прелест, бъдете нежни, не споделяйте си всичките си килограми нито с устата, нито с езика, нито с лицето му.

Лъжици между чаршафите

Ако и двамата сте горе-долу на една и съща височина, имайте предвид, че позицията лъжици може да не е най-добрата за вас. Търкането, което се случва между двама ви и сцеплението с чаршафите може да е доста неприятно занимание, тъй като всеки сантиметър от телата ви е в абсолютно стерео. Освен това мъжете често се чудят къде да дянат една от двете си ръце, а това разсейване е спънка към оргазма.

Не лягайте върху него с гръб

На никого не му харесва да се споделя с мързеливи любовници. Все едно на вас да ви е кеф да свещенодействате върху мъжа, с когото сте, а той да чете последната книга от „Игра на тронове“. Ако предпочитате поза каубойка, но обърната с гръб към него, избягвайте да си „полягвате“ върху гръдния му кош. Господата се паникьосват, ако са докарали партньорката до състояние на ленивост.

Мисионерска

Това че на вас ви е удобно да се любите така, не означава, че мъжът не умира от скука. Едни-два пъти – ок, но всеки пък е направо по-досадно от пране на ръка. Затова извадете лежерната мисионерска за кратко от сексуалния си афиш.

Нещо прекалено сложно

Разбира се, на мъжете не им харесва и другата крайност. Ако ги карате всеки път да застават на челна стойка, за да правят секс с вас, то бъдете убедени, че скоро може да правите любов сами със себе си. В крайна сметка Камасутра е по-скоро учение, отколкото учебник по перверзия. Не е нужно да разтягате сухожилия, та да ви пишат отлична оценка в кревата.

Изправеният секс

Едно е да правиш секс изправен, съвсем друго е да правиш секс изправен лице в лице. Освен ако господинът не носи титлата за най-силен мъж на планетата, то тогава трябва да сте убедени, че на него изобщо не му е по вкуса да държи изправен и члена си, и вас в ръцете си. Дори и облегнати на стената, вашата безтегловност е нещо, което доста тежи в секса.