10 униформени, предвождани от прокурор, са нахлули вчера в централата на ДОСТ на ул. „Любен Каравелов” – над Пощата в Айтос, съобщава Флагман по думи на очевидци. По думите им униформените се забавили около час-час и половина, в който изглежда са преровили щателно офиса на партията.

„Взеха списъци, но те не бяха с изборни туристи, а с имената на нашите застъпници. Те са събирани още от президентските избори и затова бяха обемни като материали”, каза общинският лидер на ДОСТ в Айтос Салих Метраш.

По думите му в партията на правели нищо нередно. Били заплаха за статуквото и заради това ги атакували. Метраш не пожела да отговори на въпроса дали са подарявали екскурзии до Турция на симпатизантите си и дали приемат автобуси с изборни туристи от Турция.

„Да приключат изборите и съм готов да седна и да разкажа много истини за цялата политика в Айтос и региона”, заяви Метраш.

Наш екип откри общинския лидер на ДОСТ в централата на партията, където в момента текат последните приготовления за предстоящия вот в неделя.