Съвременните жени постоянно изтъкват, че основното, което търсят в една връзка, е сигурност.
Мъжете пък от своя страна избягват да се задълбочават и не държат на сериозни отношения.
Секс и свобода - това им е генно заложено.
Един спонтанен, хубав и запомнящ се и неангажиращ секс им спестява куп главоболия и хипотетични бъдещи усложнения.
Примерно.
Но да е ясно - както има мъже манипулатори, има и такива представителки и на ”слабия” пол.

Мъжете - манипулатори го играят стилно, внушават различност, и първоначално вдъхват сигурност и коват доверие. Държат се едновременно близко и в същия момент на разстояние, хладни и подчертано недостъпни. Лошото при тях е, че изневеряват на всички, но никога на себе си.
Обаче става наистина суперинтересно, когато такъв мъж се сблъска с огледална на него жена.
Тогава тя му се явява като непоносим дразнител, който често предизвика експлозия във вътрешния му свят. Често тя му подава смесени сигнали, подвежда го да си мисли едно, докато реално има предвид друго.
Жената - манипулатор знае какво точно иска и как да го получи. С малко усилие и пак става на нейното. Тя определя правилата (сори, скъпи мъже).

Трудно е да опитомиш такава жена. Тя е винаги един ход напред. Умна, интелигентна и с нестихващ заряд. И знае как да провокира мъжа с освободеното си поведение. И мъжа от ловец се превръща в жертва. И доброволно се запътва към ешафода.

А съберат ли се на едно място двама манипулатори, си става горещичко. Играта е увлекателна, със силна тръпка и мръсничките удари под кръста не са изключение.
В случая чувствата нямат значение. Може би жената накрая ще отстъпи. Но временно. А може и да се влюби. А мъжът ще е доволен и очарован. И ще прави любов ненаситно. И вече не само с очи.