Доскоро живях в безобразна заблуда, че през годините ми се е случвал „груб секс“. Че съм преживявала есенцията на примитивното в леглото, че съм скубана достатъчно, че сластният ми задник е видял бая шамари, че зърната ми са били нееднократно охлузени от варварско щипане.

Цялата тая моя сексуална убеденост се оказа бошлаф работа, докато не започнах да се споделям интимно с настоящия ми партньор. Доста услужливо още в началото бях подшушнала, че много обичам да ме пошляпват, та още през първия ни път си изядох плесниците за един сезон напред.

Харесвам спорадичната грубиянщина на мъжа в кревата ми, която е в ярък контраст на внимателната му натура извън него.
Харесвам първобитното блъскане в стената, изкъртването на тръбите в банята, невежливите синини по бедрата ми.
Харесва ми недодялана повърхност на грапавия секс.

Какво означава, когато мъжът е сексуално груб

Какво говори за любовника, ако къса дрехите ни, ако ни държи толкова силно за врата, че е на косъм от това да приключи земния ни път, ако желязно е застопорил ръцете зад гърба ни, докато правим секс? Трябва ли това насилствено поведение да ни притеснява?

Зависи дали това ни харесва или е с една идея по-пресилено преживяване, отколкото може да понесем. Обикновено по-грубият секс означава две неща.
Той е страстен мъж, който не се срамува да прави това, което му харесва, и който притежава достатъчно мъжка сила и сексуална свобода, за да не бъде спъван от някакви „порядки“ за благоприлично поведение.
Господин с достатъчно топки, за да не се страхува от евентуален отказ от страна на партньорката си.

Грубото му поведение може да означава, че той се чувства достатъчно удобно с нас и че няма нужда да слага маски и юзди на своята сексуалност, само и само да ни се хареса. Той разчита на женската ни природа да се отнесе благодарствено на неговата изначална първичност.

Той наистина е привлечен от нас. Колкото повече си пада по нас и ни иска плътски, толкова по-сурово ще се отнася към нас между чаршафите. Сетете се какво сме в състояние да направим, когато сме освирепели от глад. Ядене с ръце, късане на месо със зъби, поглъщане на храната за секунди. Същото е и с него. Изпива ни за секунда.

Ако мъжът ни върти безпощадно грубо в леглото, с настървеност, присъща на току-що излязъл от затвора престъпник, дори и да ни вижда постоянно, то тогава трябва да приемем като комплимент това настървение към нас. Разбира се, това важи само и единствено, ако недодяланото му поведение ни харесва и ни носи доволство.