Както БЛИЦ съобщи, британските таблоиди забъркаха принц Уилям в интересна история с две блондинки – австралийският модел Софи Тейлър и нейна приятелка - Роузи Пийт. „Дейли мейл“ публикува папарашки снимки на Уилям, който бе в курорта Вербие в Швейцарските Алпи да кара ски с приятели.

На голяма част от кадрите се вижда как принцът се спуска по пистите и се наслаждава на хубавото време и чистия въздух, а когато сяда за обяд е в компанията както на мъже, така и на Софи и Роузи.

Компанията се смее и забавлява заедно.

По разкази на очевидци, принцът е пиел и танцувал и до ранните часове на деня из клубовете в алпийския курорт.

Смята се, че принцът е оставил Кейт и децата само за един уикенд.

Британските медии обаче отбелязват и че заради ските той е пропуснал да се включи в главната церемония на Игрите на Общността - събитие, на което британската кралска фамилия традиционно се включва и то се състои всеки втори понеделник на март.

Междувременно кралското семейство коментира появилите се публикации с думите: „Програмата на принца си е лично негова и ние няма да коментираме“.

Дали обаче някоя от двете блондинки има нещо повече с принц Уилям?


Проучване на „Дейли мейл“ показва, че Роузи отказва коментар по повод познанството ѝ с кралската особа. Близки до нея и семейството ѝ отбелязват, че двамата се познават, но не знаят да има нещо повече.

В „Туитър“ тя често публикува снимки, включително от почивката си в Алпите, а в „Инстаграм“ нейната половинка  и годеник показва, че всъщност той също е присъствал.

24-годишната моделка Софи Тейлър привлича повече вниманието на медиите. Не само с това, че е изкусително красива, а защото сякаш сияе в компанията на Уилям – усмихва се широко и явно се забавлява на всеки негов разказ.


Тя е родена в съвсем обикновено и образцово семейство в югоизточната част на Австралия, разказва в. "Сън". Завършвайки училище в Госфорд, северно от Сидни, започва да учи психология в местния университет, но така и не завършва заради ангажиментите си като модел. Софи не съжалява за това и се радва, че е посветила времето си на любимата работа и пътешествията.

Кариерата си започва в местната агенция „Чадуик” (Chadwick). Снима се в реклами на бански и плажно облекло, а една от знаковите ѝ фотосесии е с американския фотограф Глен Крон. Миналата година агенцията прекратява връзките си с нея по неизвестни причини.

Софи Тейлър е обходила практически цяла Азия и Америка. Тя обожава остров Бали и Лос Анджелис и често споделя свои снимки оттам в „Инстаграм”.
Моделката е в сериозни отношения с Аарон Гудфелоу, а в Швейцария тя е представена за първи път на принца.

След като се запознават, те са заедно, но в общ приятелски кръг, карайки по нови за тях писти и пийвайки горещ глинтвайн по време на почивките от спусканията.И нищо повече, твърди сплетник.ру, цитиран от vesti.bg.

Тейлър е сочена за пример в „Инстаграм”: тя избира внимателно храната си, споделя рецепти за здравословни блюда и се занимава със спорт, като предпочита ските. От няколко години тя редовно посещава с приятеля си курорта Вербие и кара доста добре ски и борд.