Късно снощи след поредното издание на постановката "Жена ми се казва Борис" в Пловдив, за която трябва да си вземеш билет месеци преди да се играе, бе по-емоционална от всякога. Около 500 зрители станаха свидетели на изключително романтичен момент секунди след края на шоуто на Гъмов,Рядков,Шинова, Угрински и Шайбата.

Още неспрели шумните аплодисменти след падането на кулисите, актьорите се върнаха на сцената в Дома на културата и Стефан Рядков съобщи, че тъй като това е 10-то юбилейно издание на постановката в Пловдив ще има награда за зрител от публиката. Условието обаче бе Рядков да избере човек от публиката, който да връчи наградата на друг зрител.

Така на сцената се качи младеж на име Стефан, който посочи също млада девойка, която да си тръгне с наградата - Деси. Рядков разгада, че дамата е приятелка на адаша му Стефан, а отзад шеговито се чу "Тя е с връзки" от Ернестина Шинова. 

Деси се качи на сцената при останалите. Тя получи кутия с панделка, а Рядков подкани дамата да отвори подаръка пред всички. В този момент младежът коленичи пред Деси и картинката почна да се избистря. Рядков пък оповести отговорът на девойката - "ДА", след което последва и целувка и прегръдка.

Публиката, която първоначално се изненада от романтичния жест, естествено не остана безучастна и засипа с аплодисменти двамата влюбени.

Така много вероятно е жената на Стефан да се казва Деси, а не Борис.