Да изгубиш живота си заради секс – това се е случвало много пъти в реални ситуации. „Сън” публикува най-странните такива истории с предупреждение – внимавайте как си прекарвате свободното време.
Такъв странен случай имаше само преди дни, когато в Япония колекционер на порно списания беше премазан от колекцията си, която тежала над 6 тона. 50-годишният Джоджи бил открит 6 месеца след като загинал по този нелеп начин.
 
През 2007 година двойка от американския щат Южна Каролина падна от покрива на офис сграда и загина. Двамата били голи и по всяка вероятност правели рискован секс на покрива. Телата им били открити от таксиметров шофьор.
 
Руснак починал през 2009 година след 12-часова оргия с няколко жени, които го накарали да се хване на бас за около 4300 долара, че няма да издържи и половин ден. Сергей Туганов умрял от инфаркт, след като погълнал твърде много хапчета виагра.
 
Ужасяваща смърт застигнала девойка в Зимбабве през 2013 година. Мъжът и жената били нападнати от лъв докато тя и любовникът й правели секс в храстите. Мъжът, който имал само кондом на себе си, успял да избяга, а когато се върнал, Шарай Мавера била мъртва.
 
51-годишната Дона Ланг от Вашингтон случайно се превърнала в убийца, след като задушила партньора си с гърдите си. Инцидентът станал в мобилна къща във Вашингтон. Жената била под въздействието на алкохол или наркотици.
 
23-годишен китаец починал през 2011 година в името на науката. Той бил намерен мъртъв в университет, след като прекарал 2 часа в кабинка мастурбирайки, за да даде проба от сперма за банка. Ченг Ганг доста се престарал, „дарявал” четири пъти за една седмица и получил инфаркт.
 
Сърцето на полицай от Атланта също не издържало на натоварването, но при друга ситуация. 31-годишният Уилям Мартинез починал по време на тройка, а жена му завела иск срещу лекаря му за това, че не го предупредил за опасността от екстремното преживяване. Спечелила 3 млн. долара от делото.
 
Извратена игра с играене на роли на неонацисти била последното удоволствие за 38-годишния Саймън Бърли. Той си падал по душенето и приятелката му стегнала примка около врата му, докато играела ролята на безмилостен неонацистки екзекутор. Тя стегнала въжето, но за нещастие ножът, с който планирала да го пререже, се оказал тъп. Така британецът се задушил до смърт.