Двойка, която явно е без всякакви задръжки, бе запечатана на камера как прави секс, докато си поръчва храна за в къщи в пицария от известна верига. В първоначалните кадри, публикувани в мрежата, жената за момент стои и на колене пред мъжа (привърженик на футболния клуб "Лийдс"), но след това те са били отрязани от записа и е останал само моментът, в който те правят секс пред касата на заведението, съобщава "Сън".
 
В клипа, за който изданието уточнява, че е сниман в Скарбъро, Северен Йоркшир, се вижда как служителите на пицарията се опитват да изпълнят поръчката на безсрамната двойка, докато те утоляват любовните си страсти.

Според "Сън", след публикуването на видеото, жената от кадрите е коментирала в мрежата, че не е предполагала, че случката ще изтече в интернет. Освен това, тя е нарекла скучни всички, които не са опитвали секс на публично място.


Девойката е уточнила, че служителите са подходили с чувство за хумор към случващото се до тях. Говорителят на веригата пицарии от своя страна е отказал коментар пред британското издание.