Много тежко остава състоянието на 4-годишното английско момиченце, което пострада при нелеп инцидент. 

На 25 февруари 2017 г. 4-годишното момиченце посещава басейн и джакузи в хотел „Адмирал“ на Златни пясъци заедно с майка си и баба си, поданици на Обединеното кралство. Детето решава да се премести по-близо до майка си в джакузито, когато започва да пищи от болка. Виковете карат спасителя да изключи смукателната помпа, за да бъде освободено детето от получилия се вакуум. 

Пострадалото момиченце е било транспортирано веднага в болницата „Света Анна“, където са извършени две операции за спасяването му. В момента детето е в реанимацията на болницата в тежко състояние и увреждания. 

Пред Нова телевизия шокираната майка на детето не спира да плаче и казва само: "Искам да е живо детето ми. Искам детето ми да оцелее и да се приберем вкъщи". 

Д-р Валентин Власков, началник на реанимацията, казва, че детето е още в тежко състояние. Претърпяло е две животоспасяващи операции. Има и "следи от удавяне", тъй като е престояло известно време и под вода. Намира се в медикаментозна кома. Рискът за живота му остава.

Собствениците на хотела не са пожелали да коментират ситуацията. Изразили са съпричастността си към близките на детето. След инцидента хотелът, който не работел в активен сезон, а само с уговорени групи, е затворен.