Водачът на листата на ПП ГЕРБ за Пловдив област ген. Константин Попов се срещна с кметове от Карловско. "Амбициран съм да работя за една реалистична кауза, а именно да имаме по-добро бъдеще за децата ни. Аз съм обикновен човек, идвам от реалния живот и не съм политик, но знам какво може да бъде изпълнено от програмата на ПП ГЕРБ и ще го отстоявам", каза генерал Попов пред кметовете. 

Той подчерта, че за да живеят българите по-добре на държавата е нужно стабилно правителство, каквото бе това на ГЕРБ. Пред карловските кметове генерал Константин Попов сравни програмите на другите партии с тази на ПП ГЕРБ и акцентира върху това, че програмата на БСП е неизпълнима и пълна с лъжи.

"ГЕРБ дава изпълними и реалистични обещания, защото е важно това, което обещаеш, да можеш да го изпълниш", заяви той.

"Тези избори, които предстоят са много важни и ни трябва добра организация, пълна мобилизация, за да победим и област Пловдив да е синя. Разчитам на всички вас, за да можем заедно да се противопоставим на лъжите и популизма на БСП", каза още водачът на листата на ПП ГЕРБ за Пловдив област .

В срещите на генерал Попов участие взеха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, Данка Люртова, Минко Кафтански, както и областният координатор на партията Розалин Петков.