Бойко Борисов събра младежката организация на ГЕРБ във връзка с предстоящите парламентарни избори на 26 март.

"Негативните мисли и омразата пораждат болести. Затова вие ми простете. Важното е да си простим и да вървим напред", каза по време на VIII-и Зимен университет на МГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

"Ние сме едва на 10 г. партия. Като идвах насам от Север, минахме при Богров, където имаше с километри задръствания, и видях колко много сме оправили страната", поясни Борисов.

"Не ни е победила БСП. Ние подходихме най-демократично", коментира той и добави: "По една дупнишка телевизия гледах едни карикатури. Помислих, че е нов епизод от сериала "Новите съседи", а то били новите областни управители. Те изглеждаха едни измъчени", разказа бившият министър председател.

"В началото им се връзвах. За нас не е целта само да победим на изборите. Ние сме побеждавали и сме оставали в опозиция. Те са си приписвали победи. И катастрофата винаги е била налице", отсече лидерът на ГЕРБ.

"Направих си труда да гледам "Панорама" онази вечер. Маскарят ежедневно. Аз съм за дебат с БСП", допълни той.

"Изпълнителният съвет на партията взе решение инвитро процедурите да се подкрепят от държавата. 145 хил. са двойките, които чакат. Защото това е желана бременност. Държавата трябва да подкрепи тази дейност", сподели Борисов.

"Какво се получава - трябва да спориш с хора, на които са им дадени опорните точки. Винаги съм бил притеснен от мъже, които се правят на жени. И на жени, които се правят на мъже. Ние в ГЕРБ гледаме половете да са си на местата", каза още бившият премиер.

"Повтаря се едно и също. Завчера бяхме с Лили Павлова на среща със строителния бранш. И те ни поставиха въпроса защо са толкова ниски цените за саниране. Ние понеже се интелигентни и чувствителни души в един момент решихме, че нападенията може да са истина. Вчера обаче като видях, че това, което сме направили, е много хубаво, смених тактиката - да си говорят каквото си искат", допълни лидерът на ГЕРБ.

"Бяхме толерантни, ама много толерантни. И да не искахме, те извадиха закон, който защитава крадците. Представяте ли си колко гузни са били. Все едно ние, на тръгване, да бяхме приели закон, който защитава министри, зам.-министри и други управници, които са крали", коментира той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!