Всички знаем, че Рибите са хлъзгави и че да уловиш най-видния екземпляр никак не е лесна работа. Да знаеш каква стръв да сложиш на въдицата си е цяло изкуство, спор да няма. Нека ви запозная и с последния господин от хороскопския кръг, който, разбира се, също си има цака.

Обича чудесата
Трябва да знаете, че мъжът от тази зодия вярва в чудеса. Ако искате по-дълго време да ви гледа със замъглен от любов поглед, то омагьосвайте го с всички средства. Е, не говоря за бели магии или за чиракуване при маг Астор, но все пак трябва да умеете да правите вълшебства. Като нищо ще ви последва в Заешката дупка, стига да сте достатъчно убедителни във вашата магичност.

Бъдете мили
Мъжът Риби е доста чувствителен и много е важно да се държите мило с него. Той не харесва агресивните хора. За нищо на света не бъдете груби с някого пред него, това ги кара да се чувстват доста некомфортно.

Трудно взима решения
Господинът от този зодиакален знак трудно взима решения, а когато става дума за нещо наистина важно, не очаквайте подобряване на рекордите за време. Няма никакво значение дали говорите за избор на ресторант, филм или други ежедневни занимания. Трябва да му дадете време, за да реши какво иска. Знам, че е доста разочароващо, но любовта не е лесна.

Забравете тълпите
Силният представител на Риби не обича тълпите. Ако искате да го накарате да се чувства некомфортно, заведете го на място, където има огромна тълпа. Когато вие инициирате срещата, бъдете сигурни, че сте избегнали стадиони или прекалено претъпкани локали. Няма нужда да плашите рибата още преди да сте я уловили.

Не бъдете прекалено критични
За мъжа Риби е доста важна обратната връзка от другите за нещата, които прави. Бъдете обаче леко снисходителни, ако нещо не ви харесва съвсем. Той е прекалено чувствителен, а вашата остра критика със сигурност ще навреди на самочувствието и духа му.

Не им харесва да са прочетена книга
Никога не приемайте докрай, че знаете всичко за мъжа Риби. Дори да е така, не го оповестявайте на глас, най-вече пред него. Той обича да е леко загадъчен и не иска да е напълно разгадан. Даже и да сте наясно с нещо, което той върши, задайте му въпроси. Ще му хареса да влезе в ролята на учител.

Не е материалист
Ако се чудите с какъв подарък да изненадате господин Риба, заложете на ръчно направен дар. Той ще се изкефи много повече на мисълта, че сами сте сътворили нещо за него с любов, отколкото да похарчите малко състояние в някой мол.

Вярва в свръхестественото
Както вече казах, мъжът Риба вярва в чудеса и вълшебства. Дори и да сте по-здраво стъпила на земята персона, не махайте с ръка, ако той ви заговори за призраци и духове. Това, че не ги виждате, не означава, че не са там.