СЛЕДВАЩИТЕ РЕДОВЕ СА ЖЕНСКА ТЕРИТОРИЯ.
И ВСЕ ПАК ИЗДАЙТЕ НЯКОИ ОТ СЪВЕТИТЕ, КОИТО ЩЕ НАУЧИТЕ, НА МЪЖА ДО ВАС.
НЕКА ПРИЗНАЕМ, ЧЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ДОБРЕ В КОЖАТА СИ, Е ТРУДНО ПОСТИЖИМО БЕЗ НАШИТЕ ПОЛОВИНКИ. ДА СМЕ ОБИЧАНИ И ЦЕНЕНИ Е ПЪРВОТО УСЛОВИЕ ЗА ДОБРО САМОЧУВСТВИЕ. ЗАТОВА ЦЕЛУНЕТЕ ЛЮБИМИЯ И СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ТАЗИ СТАТИЯ. ЩОМ Я ЧЕТЕТЕ, ВЕЧЕ СТЕ ХВЪРЛИЛИ РЪКАВИЦАТА НА ПРЕПЯТСТВИЯТА КЪМ НОВОТО ВИ “АЗ”.

Враг №1 - Излишните килограми

Сигурно знаете наизуст съветите на диетолозите. Чести хранения на малки порции, много вода, повече движение и положителни емоции. Ако изпробването на поредната нашумяла диета е завършило само с частичен успех, не се отчайвайте. Има добри новини за вас. Отслабването е процес, който се улеснява от определени химични вещества в тялото. Докато се храните балансирано, изпивате 500 мл вода преди всяко хранене и посещавате спортната зала 3-4 пъти седмично, естествените за тялото минерални соли забързват процесите в него.

Враг №2 - Бръчки

Бръчки около устните, очите, ушите и по челото. С годините организмът забавя производството на колаген и хиалуронова киселина. Кожата губи своята свежест и еластичност. Всички знаем правилото, че трябва да я почистваме редовно, да я хидратираме, да ползваме качествена козметика. Младостта на най-големия орган в тялото ни обаче зависи и от допълнителни грижи отвътре.

Враг №3 - Торбички под очите
Умората обаче не е единственият виновник за тъмните кръгове. Специалистите по лицева диагностика веднага ще ви препоръчат да приемате повече калций и желязо. Богатата инервация на лицето отразява много точно вътрешните нужди на организма.

Враг №4 - Суха/мазна кожа
Добрият вид на кожата се определя освен от нормалната й хидратация и от количеството себум, който отделят мастните жлези. Сухата кожа е податлива на раздразнения, страда от нацепвания и труднозарастващи рани. Мазната пък често е добра почва за развитие на акне, комедони и възпаления. За регулирането на мастния себум можете да ползвате различни козметични средства и процедури.

Враг №5 - Безжизнена коса/косопад
Здравата и лъскава коса със сигурност ще ви накара да се усмихнете пред огледалото. Истината е, че трудно можете да я поддържате в добър вид, тъй като тя е силно уязвима от всякакви влияния. Хормонални нарушения, химически въздействия като къдрене и боядисване, агресивни шампоани, резки температурни промени, силен стрес. Дайте й малко почивка и нанесете биохимична маска за коса.

Враг №6 - Проблеми със зъбите/лош дъх
Вече и у нас са доста популярни процедурите за избелване на зъбите, разполагаме и с различни възможности за коригирането им. Тук обаче ще поставим акцент не толкова върху естетиката, колкото върху здравето им. Склонността към образуване на кариеси, прозрачни зъби или бели петна по-зъбите. Всички тези проблеми са сигнал за дисбаланс на калциевите йони в организма.

Враг №7 - Целулит
Вече сте решили, че го забравихме... За съжаление няма такава опасност. Портокаловата кожа си остава сериозен естестичен проблем, който открито срива дамската увереност. Със сигурност сте чували много обяснения за неговата поява и ужасна упоритост. Задържане на течности, заседнал начин на живот, хормонални нарушения. А знаете ли, че дамите с целулит често страдат и от стрии, и от разширени вени. Обяснението е просто. Всички посочени проблеми показват слабост на съединителната тъкан.