Имах един любовник, който имаше странни ерогенни предпочитания. Караше ме винаги да го галя по линията на живота. Хем се възбуждал, хем така се удължавали дните му на този свят. Да ми се неначуди човек с какви откачалници съм се споделяла. Имах и един, когото карах да лае за наказание, че непрекъснато ме караше да му дишам във врата като трифазна помпа, за да му подскачат гениталиите. Най-накрая му простудих ушите и възпалих синусите заради цялото това въздушно течение, с което все опитвах да събудя леко мързеливия му член.
Един друг пък се възбуждаше от моите ерогенни зони, които въобще не бяха такива. Беше решил, че задължително трябва да ми изтръгне зърната, въртейки ги като копчета на счупена радиоточка. Веднъж вместо с еректирал пенис се сдоби с двойна джука, защото от болка почти успях да му отхапя половината венец.

За някои господа стъпалата са от изключителна важност за нивата на либидото. Ако има ненаситен гъдел, не е нужно да ги масажирате с ръце. Извикайте на помощ гърдите, устата и миглите си. Ушите също са на особена почит при мъжете, но много е важно преди това хубосникът да си е изчистил запасите от ушна кал. В противен случай рискувате да залепите езика си во веки за небцето с неговото природно кале.
Задната част на коленете е особено дашна на нерви, които могат да взривят сексуалното желание на партньора ви. Пък и за вас по-приятно – няма да ви се налага да епилирате с предните си зъби окосмението на краката му.
Разбира се, перинеумът е задължителен за игрите в плътския пясъчник. Пространството между скротума и ануса е фрашкано с нервни окончания и е особено сензитивно. Ако пуснете към него нежна ръка малко преди оргазма, след това със сигурност мъжът ще окачи вашия портрет в антрето на родителите си и ще ги кара всяка сутрин да ви благодарят, че обичате така съвестно сина им.

За частта с пъпа и пространството под него се носят легенди и на всички ни е ясно, че едно похотливо пеперудене с пръсти в тази област може да накара момчето да подскача на един крак от задоволство.
Не бързайте да преминавате като междуселска електричка покрай вътрешната страна на бедрата. Това е една доста подценявана ерогенна зона, която пък със сигурност ще сдобие секса ви с крещящ по размери и твърдост фалос. И като отворих дума за Негово величество, не подминавайте главата на пениса. Но за нищо на света не я глозгайте като Шаро, намерил кокал в къщичката за птици.

Но каквото и да правите с плътта на любимия, със сигурност най-ярката ерогенна зона е неговият ум. Успеете ли да му бръкнете в мозъка с нещо нечестиво, то няма шанс да не се сдобиете с леко комоцио от силата, с която креватното другарче ви блъска главата в захлас в таблата на спалнята. Така че за по-голяма безопасност, следващия път използвайте не само презерватив, но и каска.