Отборът на западната конференция на НБА победи този на източната в Мача на звездите със 192-182. Това беше най-резултатният мач-шоу в историята, в който имаше и счупване и на друг сериозен рекорд. Антъни Дейвис вкара най-много точки – цели 52, подобрявайки с 10 постижението на Уилт Чембърлейн отпреди 55 години.

Разбира се, Дейвис беше избран за MVP на мача за радост на феновете в Ню Орлиънс, който беше домакин на мача, а другите интересни моменти в мача бяха събирането на Кевин Дюрант и Ръсел Уестбрук, които напомниха за миналото, както и заявката на Янис Андетокумбо. Дюрант и Уестбрук даваха вид на сдобряване, като си подаваха топката, поздравяваха се при представянето и заедно направиха едно от най-красивите изпълнения в мача.

Девет играчи на източната конференция завършиха с двуцифрен актив в мача, както и седем на западната. Сериозен претендент за MVP беше Ръсел Уестбрук, който наниза 41 точки само за 19 минути игра, но Дейвис вкара 20 в последната част и спечели трофея. По 21 точки за запада вкараха Стеф Къри и Кевин Дюрант, който добави по 10 борби и асистенции за трипъл дабъл.

За изтока Андетокумбо наниза 30, 23 добави ЛеБрон Джеймс, а 22 и 14 асистенции – Кайри Ървинг.