Какво може да ви извади от кожата за да станете агресивни, зли и раздразнителни? На какво сте способни в лошо настроение? За нивото на вашата потенциална агресивност разказват звездите.

 

Овен

Овенът не се стреми да докаже на всички своето превъзходство, на него му стига вътрешна мощ и самоувереност за да постига всичко което пожелае. По природа Овенът е агресивен човек и може лесно да бъде въвлечен във конфликт.

 
Ненавижда да му отговарят това сама усилва неговата враждебност. Овните не се спират пред нищо с една цел да сломят съпротивата.

 

Телец

Дълбоко в душата си Телецът мечта е да ограби банка, реалното ниво на неговите доходи рядко го удовлетворява. Втълпили си тази идея той дълго ще плете коварни планове. Търпение също не му липсва може да чака цяла вечност подходящият момент.

 

Близнаци

Рядко представителя на зодия Близнаци е злопаметен, но ако се ядоса е способен на страшно отмъщение. Представителите на този знак се отличават с коварство и дързост, те са импулсивни, а устремът им е непредсказуем и мълниеносен. Почти невъзможно е да се предположи кога ще бъде следващото избухване.

 

Рак

Чувствителният и романтичен Рак може да бъде много отмъстителен и коварен!. Никога не се надсмивайте на такъв човек, той е в състояние да нанесе неочакван, точен и съкрушителен удар. Ракът е способен дълго да носи плана си за вендета и ако силно сте го засегнали, не се съмнявайте че рано или късно ще ви отмъсти.

 

Лъв

Лъвът е твърдо уверен в това, че винаги е прав. Той има властна натура,ориентирана към решително потискане на всяка съпротива. Представителите на този знак имат вродено чувство за справедливост и могат да бъдат много агресивни отстранявайки някаква несправедливост.

 

Дева

Девата е тревожна и мнителна за това много неща е възможно да е извадят от равновесие. Тя е консервативна обича реда и най малкото му нарушаване може да доведе до ярост. Вече втори ден не изнасяте боклука, а немитите съдове са напълнили мивката. Девата която живее с вас под един покрив едва ли ще понесе такова издевателство.

 

Везни

Благодарение на вътрешният си стремеж към хармония Везните са обикновено много търпеливи. Те се опитват да изгладят острите ъгли и да тушират зреещите конфликти, но ако ги предизвикате проявеният им гняв ще бъде ужасен.

 

Скорпион

Скорпиона е злобен и агресивен по природа. Ако го оскърбите или откраднете неговия интимен партньор,досещайте се сами. Това е знака които е способен да убие от ревност

 

Стрелец

Стрелецът е взривоопасна натура, има душа на авантюрист и темперамент на хазартен играч в казино. Много лесно е да го извадите от кожата му. В момент на изблик на гняв и раздразнение той ще мята гръм и мълния и може да извърши много нелогични постъпки.

 

Козирог

Козирога не е избухлив той е студен и пресметлив. Обмисля всичко до най малките подробности. Такъв човек е властна и упорита натура, той ще направи всичко за да докаже на този които го е обидил, че е нищожество.

 

Водолей

За представителите на зодията е свойствено да не обичат реда във всичките му прояви. Такъв човек може да зацикли на идеята, че редът е всемирно зло и непременно трябва да се разрушава. Агресивните изблици на Водолеите са най често предизвикателство към обществото и закона.

 

Риби

Рибите са извънредно чувствителни, всяка дреболия може да ги обиди и разстрои. Външно живота на такива хора може да не се промени, а във вътрешният им свят да стане истински преврат. Представителите на този знак най много от всички зодии са подложени на алкохолна и наркотична зависимост.