Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев логично беше афектиран след поредната атака на Венци Стефанов към "орлите". Босът на Славия се заяде с шампионите, че футболистите им били изнежени и това била причината за прекратяването на мача от 20-ия кръг на Първа лига поради силен снеговалеж (при резултат 0:0 в 12-ата минута). Петричев отговори на Стефанов, както и съобщи, че наредбата ще бъде спазена и срещата ще се доиграе утре - отново от 15:00 часа на "Васил Левски".

"Мачът беше прекратен правилно, защото нямаше условия да се проведе. Това нещо е в ущърб на Лудогорец, нека се знае. Програмата ни се променя тотално. Знаете, че в сряда летим за Дания. Сега се променя програмата - полети, тренировки. Ние сме най-потърпевши от ситуацията. Ще спазим Наредбата на БФС и ще играем утре. Спазваме правилниците. Утре идваме и играем", каза Петричев.

Г-н Венци Стефанов много пъти се упражнява върху гърба на Лудогорец. Тарикатлъците му обаче вече не минават. Никой от нашите футболисти не е излязъл от терена, чакахме решението на съдията. Какви ги плещи г-н Стефанов - нека той престане да се държи като шут! Не му отива на годините. Преминава всякакви граници, а ние коректно си мълчим от уважение към него, но той преминава всякакви граници. Само да ви кажа, че Славия нямаше червени топки. Ние им предоставихме нашите, за да може срещата да започне. Организацията им беше такава, че те идват при тези условия без червени топки. Не исках да ви го казвам, но вече преляха чашата. Ако не бяхме червените топки, мачът нямаше и да започне. А г-н Стефанов се прави на великан пред камерите", добави Ангел Петричев.