Днес Иван Маринов - Маслара показа доблест и призна като своя грешка участието на Локомотив Пловдив в турнира "Балканика Къп 2017". Г-н Маринов даде да се разбере, че не е останал доволен от това, което е видял и го заяви в прав текст. Той не нападна никого, но бе нападнат от г-н Йордан Тушев, който е организатор на турнира. Маслара пое вината, за участието на Локо Пд в този турнир, а г-н Тушев пое едни пари и отвърна на удара. Той нарече г-н Маринов - г-н Маслара. Разпрати съобщение до медиите, чиято правописна и пунктуационна страна няма да взимаме в предвид. И обяви, че Иван Маринов 8 дни не е изтрезнял. Сега очакваме да разберем и колко изпи шефът на школата на Ботев Трифон Пачев, който също като Маринов изказа негативната си оценка за турнира. Всъщност Иван Маринов бе на този турнир за 3, а не 8 дни, а целта на посещението му бе именно, за да разбере и провери, дали треньорите от поверената му школа добре подбират надпреварите, на които заявяват участие.

Ще направим и една проста сметка. 9 набора. По средно 16 отбора от набор, с по средно 20 деца и треньори. Всичкото това, като го умножим по 220 лева на човек, прави скромната сума от 633 600 лева. На чуждите пари сметки няма да правим. Но за 633 600 лева не можеше ли да се направи много по-добра оргазнизация. Както г-н Тушев сам призна в края на отговора си: "ИМАМЕ ПРОПУСКИ НАПРАВИХМЕ СИ ИЗВОДИТЕ."

А дано, но дали няма да е късно!

За край ще сложим коментара на един родител:

Уважаеми г-н Тушев!
Говоря от името на всички родители от Локомотив Пловдив. За щастие Вие не сте ни платили и лев за пребиваването, така че не можете грозно да опорочите коментара ни. Даже напротив, ние пъхнахме в джоба Ви доволна сума! Радвайте й се, защото е за последно! Ние не сме специалисти по футбол, та няма да коментираме резултатите на отборите, но не сме и слепи. Къде бяха съблекалните на Лебница и Струма? Всъщност там нямаше дори тоалетна /наложи ми се да търся такава/? Къде бяха очертанията на терените /както казах не сме слепи/? Моля, да публикувате съдийския лиценз на 120 килограмовия съдия/имате негови снимки/. Ние знаем, че той няма такъв, защото ако покрие нормативите, вече ще е предал Богу дух. Ако се бяхте появили на поне един мач, щяхме да ви предоставим бутонки да потичане 70 минути на прекрасния кирпичен терен в Лебница или Струма, пък след това щяхме да сме по-ларш от Вас и да Ви платим лечението на кръста. Вие ще върнете ли здравословното състояние на съсипаните от Вашите терени футболисти? И моля, имайте уважение към тези деца! Те за разлика от Вас полагат огромен труд, в нечовешки условия за да бъдат това, което са – нашето бъдеще!!! Не говорете за тях с насмешка – 8:0, 12:0, защото едва ли още дълго ще можем да помним, че сме добре възпитани! Бъдете здрав! Харчете парите ни, ЗАЩОТО КАКТО КАЗАХ, ПОЛУЧАВАТЕ ГИ ЗА ПОСЛЕДНО!!!