„Изпълваш ме библейски”... „Искам да свършиш в пъпа ми и да вкусиш от натуралния си сок”... „Напъхай Елегантния във вълшебната ми делта”... Всеки, който е чел исторически любовни романи, се е натъквал на подобни фрази.

Сладострастни и мръсни думи се леят не само от устните на героините в романите, но и от нашите, изпаднали в несвяст, докато оргазмът си проправя хладнокръвно път към плътските ни дебри. Свистят срички от устните ни директно в ушите на любовника, който безжалостно ни телепортира върху глетчерите на секса.

„Мръсното” говорене не е прерогатив само на кревата. Може да шепнем перверзии и докато партньорът ни избира тиквички от сергията или чука пържоли в кухнята. Това е ежедневно комюнике в сексуалния ни бюлетин.

Мръснишкото красноречие е олимпийска дисциплина с правила

Не може ей така, между другото, да избълваме набързо какво ни се мята из фантазиите. На палавите срички им трябва добра артикулация и новинарска дикция. Понякога им трябват огледало и дезодорант, с които да репетираме „новинарската” емисия на сухо.

Разбира се, няма нужда да изпадаме в състояние на свръхдоза мръсно говорене. Хубаво, прошепнали сме 2-3 палавости в пространството между спирката и първата седалка в трамвая, ама хайде да не прекаляваме. Няма нужда да се правим на кондуктори и да си дупчим билетчето напразно. Не е като да може да се награбим върху перфоратора.

Важна брънка от плана ни за златен медал в този спорт е да знаем кога да си държим плювалника затворен. Не е особено секси, когато не може да чуеш какво ти се пъшка в ухото, защото то е препълнено от слюнката на ближния. Ако искате да удавите тъпанчето на някого, изберете по-традиционното потапяне на главата в тоалетната чиния.

Задължително е да сте творчески настроени. Разнообразявайте от време на време мръсотиите. Няма лошо да се правите на котка, куче, косатка издавайки съответните животински звуци, но не се правете на чайка в размножителен период. Децибелите ще повредят слуха не само на този до вас, но и на Капитан Немо, който е на 20 хиляди левги под водата.

И най-златното правило е – мръснишкото говорене си има граници. То не трябва да е неуважително. В крайна сметка това е любовна игра, а не дебат по обиди. Но за никакъв оргазъм на света не мълчете като пукали в спалнята.

Бъдете добри момичета, които говорят перфектен мръснишки.