И тази година Свети Валентин светът осъмва с една идея по-образован, що се отнася до това как шибането с камшик може да доведе до велика любов. История като на кино и в книга. „50 нюанса по-тъмно” направи премиерата си, а жените изпаднахме в дивни и разюздани фантазии. Нещо, което господата правят от векове насам.

Мъжете са с доста километри пред нас във фантазирането. Правят го по-често и в по-детайлно. Дамите са по-предпазливи за това какво си пожелават, защото не винаги им стиска да се споделят с двама господа наведнъж, да се отдадат куражлийската на спирката на трамвая или да оргазмират в киносалон. Въпреки това оказва се, че фантазия номер 1 сред жените напоследък е свързана с подчинението. Явно подкокоросани от удоволствието на Анастейша Стийл или от влюбения поглед на Крисчън Грей, който я бичува и с камшик, и с жезъл.

Това да бъдат доминирани, е фантазия дори на жени, които нерядко влизат в ролята на строга господарка в леглото. Специалистите определят дамите, които фантазират за въжета, белезници и бичове, като силно сексуални, но те са склонни да изпитват вина за техните по-нестандартни желания.

Секс с непознат

Сексът без никакви последващи претенции е следващият по търсене във фентъзи света. За тях най-предпочитани са напълно непознати мъже, забърсания я в супермаркета, я в някой бар. Въпреки това доста от жените си налагат цензура в това да изпълнят желанието си, защото се страхуват, че биха изпитали самосъжаление в момента, в който изпроводят любовника през вратата.

Лесбийски секс

Голяма част от жените, независимо дали са бисексуални или не, поне веднъж са били привлечени от идеята да се отдадат на еднополова интимност. Фантазиите с лесбийския секс винаги са свързани със знойни и изключително красиви дами. Понякога имагинерните желания включват господа или ролеви игри.

Воайорство

Уж сме били по-срамежливи, а именно ние сме полът, който предпочита да го воайорстват, докато прави секс. За засилване на удоволствието предпочитаме това да се прави тайно от наблюдателя на извиващата ни се от удоволствие плът.

Така че, дами, грабвайте камшиците и отивайте да шляпате непослушните си момчета. Или пък, ако ви е по-удобно, оставете се вие да бъдете напляскани.