Ще ви опишем няколко терапии за лечение на рак със сода за хляб , по начин, който е помогнал на стотици хора. Важно е да разберем, че ракът е сериозно заболяване и че подобна терапия трябва да се извършва под професионален надзор на специализиран лекар.

Конвенционалните методи за лечение на рак , може да струват много пари. Алтернативните методи, струват много по-малко, а успеваемостта им е далеч по-голяма. Именно поради това все повече хора наблягат на алтернативни начини на лечение на заболяванията от рак .

Лечение на доктор Симончини

Доктор Симончини , италиански онколог препоръчва използването на сода при лечението на рака. 
Как действа терапията: Содата драстично укрепва кръвта, което унищожава кандида (която, според теорията на Симоничини, причинява рак). Содата за разлика от всички други видове лечение, много лесно се разпространява в тъканите, в които има гъбички и значително лесно прониква в тъканите, в които има тумор или рак. 
Туморът се разпада, след като влезе в контакт със содата. Гъбичките вече не са в състояние да създават щети и без никаква защита от този естествен химически елемент.

Начин на лечение: При болните с рак на стомаха и червата : 
Вземете една чаена лъжичка сода сутрин и една вечер с чаша вода в продължение на един месец.

 
Ракът би трябвало да спре да се развива и да бъде унищожен. 
Забележка: Не използвайте тази терапия повече от 3 ​​до 4 седмици. Въпреки това в повечето случаи лечението на Симоничи има нужда от медицинска помощ, под формата на инжекции или итравенозно терапия.

Лечение на Джим Келман

Джим Келман е доктор на конвенцонална медицина. Но има тази своя ​​специална рецепта за лечение на рак , която практикувал върху хора болни от рак, които след като са били освободени от болницата, са били изпратени по домовете си, където чакали края, като безнадеждни случаи. Невероятно голям брой от тях оздравяли и живеят още дълги години. 
Самата идея за смесване на сода с кленов сироп , може да изглежда смешна и парадоксална, защото клетките на рака се хранят със захар. Въпреки това в този случай, захарта действа по различен начин.  Клетките на рака не успяват да се възползват от захарта за развитие, тъй като содата веднага ги унищожава.

В този случай, кленовият сироп действа така, че да засилва нивото на захар в кръвта, по начин, който инжектира сода директно в клетките. Предполага се, че лечението със сода бикарбонат и кленов сироп, действат като химиотерапия, убивайки клетките на рака, но без никаква вреда на организма. 
Според показанията на редица излекувани, тази терапия е проста и ефективна и може да се комбинира с други естествени начини на лечение на рак . Отново Отбележете, че лечението трябва да се прилага под наблюдението на алтернативен лекар.

Процедура:

-Смесват се една чаена лъжичка сода за хляб с три супени лъжици кленов сироп. 
-Сместа се загрява и се разбърква на слаба температура за около 10 минути. 
-Приемайте три супени лъжици дневно през следващите 1 до 2 месеца. 
-По време на тази терапия избягвайте месо, захар и бяло брашно.

Как действа содата ?

Содата е сигурен, ефективен и евтин начин на лечение на рак . Содата драстично увеличава алкалността на организма, по начин, по който инжектира киселини в клетките на рака, много повече от това, което можете да си представите.