Фирма „АЙС КЪМПАНИ” е основана през 2002г. в Пловдив и е специализирана в продажбата на кафе, продажба и монтаж на кафе автомати. Фирмата предоставя професионални и полупрофесионални кафе машини за заведения и офиси.

Освен своя собствена марка кафе - Grande Amore, от 2015 г. фирмата е и основен представител на италианско кафе „VERO” за България.

„VERO”  е италианска марка кафе, което се произвежда в град Виченца. Тази марка кафе обикновено се определя като синоним на качество и стил от ценителите на кафеената напитка в целия свят.

За това кафе се казва, че е едно от най-добрите еспресо, което човек може да опита през живота си. Всяка чаша „VERO”  е едно изключително преживяване, което пробужда сетивата и страстта в хората, които обичат да му се наслаждават.

В качеството си на една от най-добрите италиански марки, кафе „VERO”  се радва на добро позициониране и в България. Любителите на кафето у нас се характеризират с предпочитанията си към печено кафе на зърна. За това и от „Айс Къмпани” предлагат един от най-престижните брандове от този вид.

 

ВИДОВЕ

Vero Arabica Extra  се характеризира  със специалната ароматна интензивност и типичната сладост на сорта Арабика кафе. Леката и сладка кремообразна консистенция е особено подходяща за хора харесващи по ароматни кафета.

Vero Selezione Oro съчетава нежният аромат на Арабика с точното количество на Робустa за да се получи кремообразно кафе с мек шоколадов вкус.

Vero Bar Extra е перфектния баланс между Арабика и Робуста допринасящ за увеличаване на плътността, особено подходящо за тези, които предпочитат традиционното "италианско еспресо" с послевкус напомнящ на тъмен шоколад.

Vero Silver Medal е разработен специално, за да се създаде силен вкус на кафе с гъсто и кремообразно покритие. Особено подходящо за заведения, където кафето трябва да запази вида и аромата си за по-дълго време, докато стигне до масата.

Vero Crema Bar е смес със интензивен вкус и аромат, плътен и траен каймак.Селекция, изпечена и  почистена от чужди тела,специално разработена за среден клас заведения.

Vero Gold Quality е с отличен и много добре балансиран сладък вкус, с леко плодов и шоколадов послевкус, подходящ да задоволи много взискателни клиенти.Селекция, изпечена и  почистена от чужди тела,специално разработена за вендинг индустрията.

Vero Espresso Classico е смес с твърд и добре балансиран вкус, идеална за задоволяване на взискателна клиентела. Селекция, изпечена и  почистена от чужди тела,специално разработена за вендинг индустрията.

 

Ако се занимавате с вендинг автомати, имате заведение или просто искате да опитате истинско италианско кафе с неповторим вкус, опитайте с "АЙС КЪМПАНИ".

Телефон: 0885/200 914; 0885/68 16 76.