Валери Божинов не обръща внимание на депресивното време на Балканите. Нападателят на Партизан избухна с нов хит  в социалните мрежи. Един от приятелите му, с които играе на малки вратички, сподели в личния си профил във фейсбук  видео, в което нападателят на Партизан възпява името на нов герой - Есмералдо.

В предишните клипове  Божинов отправяше послания до Тони Найка, Асенчо Таксито, Дон Коци, Влади Гаджев и Иконата, докато в това той търси новия герой от поредицата, в лицето на Есмералдо. Във въпросното видео Валери отново е на път, пее и видимо се забавлява подсвирквайки си, но този път пита: „Къде е Есмералдо?“. Според близки на Божинов лирическият герой е не някой друг, а самият Благой Георгиев, който е женен за руската танцьорка Есмер.
Дуетната половинка на Валери Божинов е царят на купона в софийските чалготеки. Наричаният от приятелите си Дон Коци купонясва не само с Божинката, а и с още редица родни футболистчета. Столичен ежедневник се натъкна на десетки пиянски снимки на Коце Алексиев с Благо Георгиев и Павел Головодов.
 Последният бе отстранен от "червените" именно заради многократните си запои и нарушаване на дисциплината.

Дон Коци е пръв приятел и на още много по-слабо известни родни футболисти, които учи как се пее, пие и купонясва. Сред баш аверите на възмургавичкия бизнесмен са бившите играчи на Ботев Борис Галчев и Момчил Цветанов. Двамата яко кършат гюбеци обявения за дон. Собственикът на погребална агенция от ромски произход все пак е най-близък с Божи гол и Иконата.

Дон Коци показва още няколко клипа на Божи и Иконата от шумни купони в чалготеки. На един от тях Божинката е видимо неадекватен, а дуетната му половинка съблича тениската му и започва да го гали по корема. От друго видео пък става ясно, че Благо Джизъса вече си има нов прякор - Есмералдо (б.а. - заради жена му Есмер).

Наблюдателен читател на Glas.bg ни помоли да посъветваме звездата на Партизан да започне да използва предпазния колан в луксозното си возило, за да не стане работата от "трепни" на "утрепни". До този момент Божинката публикува 4 клипа, като и на четирите шофира без предпазен колан.