Потресаващи неща разкри майката на изчезналия и за щастие открит жив и здрав Майкъл Кривиралчев. Както съобщихме, 18-годишното момче бе в неизвестност повече от месец, а полицията го издирваше по сигнал на майката Гергана Михайлова. Оказа се, че младежът доброволно е бил при свой приятел, не е искал да вижда и чува никого от близките си. Имал е огромни и несекващи проблеми с баща си Орлин Кривиралчев. Мъжът е тероризирал и физически, и психически сина си, има жалби в Първо районно в Пловдив, можете да проверите, каза Гергана Михайлова. 
 
Още от 1 клас Орлин товареше детето ни с много задачи, заради които закъсняваше за училище редовно. Строеше къща и го караше постоянно да работи там. Когато му правех забележки, той казваше, че не го интересува училището на сина ни, и че той трябва да му работи, а Майкъл се чувстваше като роб, разказа изтормозената жена. 

Родителите отдавна са разделени, преди това съпругът се отнасял по идентичен начин и с жена си. Детето е било стресирано от отношението на баща си, който само го използвал, вероятно за това е избягало, твърди още майката. 

Снощи, след като момчето се прибра при Гергана, Орлин му писал, че от този момент се отказва от него и настоява да смени фамилията си от Кривиралчев на Михайлов, след като предпочел майка си вместо баща си.

Синът ми иска спокойствие, иска да помага на хората и не иска да вижда Орлин. Ще го заведа на психолог, той иска да превъзмогне яда и гнева към Орлин. За сега няма да ходи на училище, необходимо му е време да се успокои, каза още Гергана. Момчето от сега нататък ще живее при майка си, която ще му осигури грижи и внимание.