Момичета, нека да не шикалкавим. Когато сексуалният ни живот започне на скърца като ръждясала пружина на стара „Приста”, тутакси посочваме обвинително мъжа до нас. Той е виновен за това, че на нас не ни се играе толкова често на „Чичо доктор”. Той е виновен, че удоволствието ни от секса от време на време е по-мижаво от светлината на влажен фитил. Той е виновен, че не ни порастват крила, без да прибягваме до енергийни напитки. Да де, ама за тая цялата интимна кахърия винаги са виновни поне двама. В крайна сметка на кого му се прави любов, ако постоянно трябва да сравнява креватните си похвати с ефективността на поредното болкоуспокояващо за глава. Мъжът може и да се кефи перверзно на медицинската касинка, но със сигурност метафоризирането му с аптечка е на изток от кулминационния рай.

Каквото почукало, такова чукало

Нали знаете, че на никого не му е приятно да се прави на горски в бракониерски сезон. Трябва да си тотален егоист, та да те задоволява да сексуалничиш с дърво. Забравете за „по-женственото” поведение и поне веднъж размахайте нежната си агресия пред „по-ненаситната” си половинка. Няма по-голямо клише от твърденията, че мъжът трябва да ни свали и че изцяло негов прерогатив е първата крачка в секса. Да покажеш желание към партньора, никога не е губене в превода и винаги означава с един куршум поне два оргазма.

Забравете за конкурса „Мис свят”

Не се правете, всяка от нас го прави. Вместо да пуснем вътрешната ни богиня да тръпне от удоволствие на воля, ние превъртаме нонстоп в главите си диаметъра на задника ни точно в най-неадекватния момент. Пък после що не сме свършили. Да не мислите, че на ханъмите в харемите им е пукало за тлъстините около пъпа . Или пък на Камасутра мацките, задето им се е размазала къната на стъпалата.
В крайна сметка не се явявате на конкурс за красота и никой няма да ви пише двойка, ако имате магданоз между 5 и 6 горен вдясно. Но със сигурност ще получите десетка, ако демонстрирате самочувствие и увереност в собствената си женственост.

Това е мъжка работа

Дрън-дрън! Веднъж завинаги - сексът не е запазена територия за мъжа. Нито сега, нито когато и да било. Все едно да твърдите, че господата не са романтични, нищо че някои от тях дори ни бият в своята любовна чувствителност.
Друго погрешно схващане, заради което сме склонни да нараним тестисите на партньора си, ако ни откаже, е, че той винаги е готов за чевръсто търкаляне в храсталака. Не казвам, че това не важи за току-що намерилите нова функция на мъжествеността си тийнейджъри. Това обаче не важи за средностатистическия сексуален мъж. Работата, грижите, сметките служат като бром на мъжкото либидо.

Така че следващия път, когато благоверният предпочете да ви гушка нежно, отколкото да изгори 200 калории в опит да протрие матрака, разберете го правилно. Не е защото не ви желае, а защото сексът не е норматив, заради който в края на деня получаваш надница.

Той си знае. Дали?

Да си мислим, че след всичките години разменяне на ласки с партньора ни той си е научил урока, е, меко казано, престъпно спрямо нас самите. Това че понякога успява да ви докара до края, не означава, че е излишно ръководство, упътващо го към картата с интимното ви съкровище. Дори най-добрият любовник не знае какво точно й трябва в този миг на жената. В крайна сметка той не е магьосник, нито удареният от гръм Мел Гибсън във филма „Какво искат жените”.

Няма нищо грешно в това да напътствате оргазма си. А когато любимият ви предложи да изпробвате нещо ново, не започвайте да планувате бавната му и мъчителна кастрация. Това, че е склонен да вкара нова подправка в любовното ви меню, не означава, че има любовница на всяка цена.

Има още доста причини, които може да го подкокоросват за креватна палавост. Дързък порнофилм, от който е понаучил някой и друг мурафет, е твърде вероятната възможност за различната марка черен пипер, с който подлютявате секса си.