“ФОТО БОМБА В ПИК! Трайчо Трайков поля смъртта на Реформаторите неуспялото президентче набива свински котлети (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Автор: ПИК

12:51 | 16.01.2017

Трайчо се качва в скромното си пежо

Автор: ПИК

http://pik.bg/фото-бомба-в-пик-трайчо-трайков-поля-смъртта-на-реформаторите—неуспялото-президентче-наб-news624231.html”

ПИКовете на простотията не са интересни. Те винаги могат да изригнат още повече по отношение на изразните средства и прочее свинщини ( в случая става дума за претенция на “агенцията” да знае какви свински неща били яли обектите на папарашкото им слухтене, за да не кажа грухтене).

Обаче е поучително за привържениците на властта, обслужвана от ПИК ( ако те могат да мислят с главите си), да осъзнаят доколко трябва да си таксуван за тъп потребител, за да ти пробутват репортажче с претенцията да отразява каквото и да било от центъра на София днес ( видно от датировката на фалшификацията), от което излиза, че столичните павета са не просто почистени от снега, но направо са избърсани едно по едно до пълна сухота със салфетката на  блюдолизците на Борисов.

Иначе воайорските снимки са си истински. Правени са явно пред БТВ край НДК по време на предизборната кампания преди доста месеци в нещо като закусвалня край входа на телевизията.

Обаче, пик (…пардон ) – пак да кажа, е адски тъпо да правиш компрпоматче по снимки, които се  обръщат срещу теб с очевадната сити неадекватност.

Имам предложение по този повод.

Дребосъците на служба на Борисовата медийна машина за компромати да минат вече официално на обучение при батковците си от Москва, които не се церемонят в този бизнес с някакви си нескопосано датирани папарашки снимки на враговете. На тях им дай сюжети с ядрени ракети, световна война, изпепеляване на Ню Йорк и прочее православно-фундаментални апокалипсиси.

Само така туземните братушки у нас ще получат истински тласък в бизнеса с дезинформацията, макар и в доста по-дребн(ав)ите мащаби на собствената си кочина.

Share on Facebook