Дали заради порнофилмите или заради сексуалните легенди в пространството се носи митът, че по-големият пенис означава по-голям оргазъм.
Истината е, че размерът няма значение, ако собственикът на големия кораб не е добър капитан. И вместо на „Титаник” в крайна сметка се окажем пасажери на рибарска лодка.

Средната дължина на еректирал пенис е 15 см. Но ако партньорът ви все пак е абониран за няколко санта по-къс член, то тогава може би невинаги успявате да изкрещите от кеф. Не се притеснявайте. И тези дами, които се радват на любим с по-завидни пенисни дължини, от време на време остават незадоволени. Понякога е по-добре да се научим на някоя и друга поза за работа с малък член, отколкото гигантският пенис на любовника ни да блъска бързо и яростно по шийката на матката.

Кривата Y

Тази поза повелява горната част на тялото ви да виси от ръба на спалнята. Застанете с лицето към пода и с длани върху паркета. Разтворете краката си. Накарайте партньора да се подпре на хълбоците ви, като прибере краката си между вашите.

Заешки уши

Легнете по гръб и вдигнете краката си, така че коленете да застанат отстрани на ушите ви. Накарайте го да коленичи, поставете таза си върху неговите слабини. След като той проникне във вас, съберете краката си и ги облегнете върху едно от раменете му. Това ще ограничи малко вашите движения, но ще дадат позволят на партньора ви да проникне дълбоко и стегнато. Това положение на краката ви ще увеличи натиска и триенето върху срамните ви устни, което не е изключено да ви сдобие с клиторен оргазъм. Ако тази позиция на краката не ви е удобна, може да опитате с кръстосани крака около врата на партньора.

Кръст

Легнете по гръб с един изпънат крак, а другият сгънат в коляното. Партньорът трябва да прекрачи опънатия ви крак, а сгънатия да затисне под мишницата си. Накарайте го да се прегърне заднешком (с р ъце зад гърба). По този начин контролът на движенията в тази поза е по-добър.

Менгеме

Обгърнете с крака кръста му, като сложите стъпалата си върху задника му. Долепите слабините си в неговите. В тази поза може да контролирате движенията, скоростта и силата на всеки негов тласък.

Кошница

За тази позиция ви трябва твърд матрак или стабилен под. Накарайте го да седне с един изпънат крак, а другият свит в коляното, за да поддържа баланса. Възседнете го. Тази поза дава контрола на вас, а на него възможността да целува зърната и устните ви.