Битов скандал с последвало убийство и самоубийство е основната версия на прокуратурата за кървавия инцидент, който разтърси Вълчи дол, съобщава Moreto.net.

Според окръжния прокурор на Варна Владимир Чавдаров днес ще бъде извършена аутопсия на трите трупа, като се очаква и балистична, медицинска, дактилоскопна експертизи. Под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура във Варна е образувано досъдебно производство по случая с откритите три мъртви тела във Вълчи дол. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Целта е да се установят причините и обстоятелства, при които е настъпила смъртта. Телата са на 65-годишен мъж, 57-годишната му съпруга и 28-годишния им син, открити с огнестрелни рани в дома им в неделя.

Основната версия, по която се води разследването, е за убийство с последвало самоубийство след битов скандал, но не се изключва нито една версия.

Извършен е оглед на местопроизшествието под ръководството на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. Назначени са балистична, медицинска, дактилоскопна експертиза и са иззети веществени доказателства.

Днес ще бъде извършена аутопсията на трите тела. Работата по разследването продължава с извършването на процесуално-следствени действия.