Овен

Понеделник започва с шанса да се освободите от всичко, което ви тежи в живота. Още сутринта запретнете ръкави и не се колебайте да се разделите с всичко ненужно, това което само ви товари, но не води до никакви резултати.

Телец

Първият ден от седмицата ще ви потопи в най-дълбоките ви мечти. Много е важно да знаете, че може да си позволите да искате бляновете ви да се осъществят, но и да различавате реалността от желанията си. На този етап е добре всичко да остане само в главата ви.

Близнаци

Денят може да ви се стори скучен, спрямо вашите представи, а всъщност ще ви донесе голяма доза спокойствие и хладнокръвност. Необходимо е да „охладите“ емоциите си, а не да търсите да ги предизвикате насила.

Рак

Колкото повече вяра имате в нещата, толкова по-лесно ще постигнете целите си, а резултатът ще бъде по-дълготраен. Понеделник може да ви поднесе сериозна придобивка от страна на ваш роднина.

Лъв

Началото на седмицата ще ви сблъска със сериозни предизвикателства. Едното ще е свързано с юридически въпроси, а другото с внезапно изникнало обстоятелство в личния ви живот.

Дева

През този ден използвайте дадената ви възможност, за да насочите хода на събитията, в желаната от вас насока. Най-успешни ще сте в дейностите, в които се изисква максимална съсредоточеност , хладнокръвност и дисциплина.

Везни

Началото на тази седмица е добър период за разчистване, но не на сметки. Не робувайте на емоциите си и се разделете с всичко онова, което няма никакво развитие и ви дърпа назад. Седмицата не е подходяща за внедряването на нови идеи.

Скорпион

Началото на седмицата посветете на личните си отношения. Имате шанса да получите толкова много любов, че да се чувствате окрилени дни наред. Понеделник не е подходящ ден за решаването на юридическите въпроси,

Стрелец

През този ден събитията ще са много и в различни сфери на живота ви. Някои от тях е добре да игнорирате или поне да не допускате да разклатят вярата ви в доброто развитие на нещата.

Козирог

През тази този ден не се изкушавайте да отлагате, каквото и да било за следващите дни. Вероятно бъдете притиснати от обстоятелствата да вземете важно решение, от което ще зависи бъдещето развитие на кариерата ви.

Водолей

Днес ще постигнете много в постигането на един блестящ авторитет пред колегите ви, а и у дома – в семейството. За целта, обаче, ще трябва да направите компромиси с някои от желанията си, а най-вече с изразяването на емоциите ви.

Риби

Крайно време е съдбата да ви се усмихне и това ще се случи точно днед. Късметът ще ви бъде поднесен на тепсия и единственото, което трябва да направите е да го приемете без много, много да му мислите.