Докато някои ги наричат ​​"натоварващи" или "тежки", тези, които не се чувстват застрашени от тях ще осъзнаят, че те са страстни, лоялни и истински приятели.

Скорпионите са силни личности и тези характеристики с течение на времето все повече излизат на преден план. Ако веднъж бъде неин, мъжът никога няма да може да забрави дамата, родена под знака Скорпион. Връзката с нея означава, че ще имате някои от най-добрите дни в живота си, но и такива, които няма да бъдат много приятни...

Тези моменти ще ви карат винаги да се връщате назад и да търсите още, но Скорпионката може и истински да ви уплаши, ако започнете да се шегувате с нея, когато не е в настроение. Те са сложни по характер и не приемат връзките несериозно. Ще ви покажат по-дълбока любов от това, на което сте свикнали, а щом веднъж ви "удари", повече никога няма да приемете обикновена любовна връзка.

Скорпионите са интуитивни и имат свои собствени начини да "четат" хората, които понякога може да са дразнещи, докато не осъзнаете колко е добре да имате някого, който умее да "ви чете като отворена книга".