Хората от време на време изпадаме в състояние на самозваност и си мислим, че всичко знаем, всичко можем. Такава самоувереност често ни намира и в леглото. Но това, че сме били всеотдайни с един любовник и сексът с него е бил превъзходен, не означава, че със следващия партньор нещата ще са толкова оргазмични.
Дори и да сме виртуози в тънкостите на плътта, няма как да влезем в главата на другия. Това става само ако се наричаш Мел Гибсън и играеш във филма „Какво искат жените“. Тогава неговият герой смело влизаше в дебрите на женската психика, за да може да задоволи дамите, които се споделяха креватно с него. За съжаление повечето господа нямат досег до този вълшебен жокер и трябва да разчитат на собствените си умения и усет. Те нерядко са заети с обилна ментална дейност, задавайки си десетки въпроси, докато свещенодействат с устата си там, долу.

Къде да дяна ръцете си

Едно от най-честите мъжки чудения. Да я хвана за бедрата ли? Или е по-добре с ръцете си да погаля гърдите или корема й? Няма правилен отговор, щом горните крайници доставят удоволствие, може да ги сложат навсякъде.

Къде да дяна езика си

Не че господата не са наясно с женската анатомия (в повечето случаи), но понякога и най-големият разбирач се обърква в предпочитанията на партньорката си. Едни обичат да бъдат докосвани по гениталиите им нежно с език, други предпочитат по-грубото проникване с него във влагалището. Повечето от господата се ориентират по стоновете.

Добър ли съм?

Докато мъжете са между краката ни, няма как да ни попитат дали това, което ни причиняват с език, ни харесва. Имах един любовник, който казваше, че получава отзвук на старанието си в момента, в който започна да го скубя от кеф.

Мислят за сладко

Някои любовници са особени любители на гениталните ласки и настояват на всяка цена сексът да започва, продължава, свършва така. Понякога обаче естествената миризма на женствеността може да не е особено вкусна, въпреки добрата хигиена. Често мъжете се отдават на мисли за торти, петифурки или други сладости.

Празна глава

Има и такива, които не мислят за нищо. Предпочитат да оставят черепа си празен и да влязат в ритъма на роботи, за да не прецакат нещата, премисляйки ги прекалено. Да не говорим, че машиналността на действията като нищо може да препрати мисълта им към сметките за ток или за новите летни гуми.

Защо няма курсове за това

Женските гениталии са странно, но в същото време приказно място, което носи наслада и за двата пола. То обаче може да бъде доста плашещо пространство, особено ако господинът не е наясно какво да прави с него. Често през главата им минава желанието някой най-накрая да се сети и да направи курсове за кунилингус (cunnus: вулва; lingus: език – бел.а.).