Певицата и актриса Селена Гомес, едно от „добрите момичета" в шоубизнеса, се поддаде на изкушението и пусна своя доста разголена снимка в профила си в Instagram. На снимката, която вече е свалена от профила на 24-годишната звезда, Селена е само по кърпа и оскъдно бельо, съобщава "Дарик".
 
Американските медии коментират, че напоследък някогашното добро момиче на Холивуд вече е абсолютно непредсказуемо. „Скандалната" снимка идва малко след като звездата беше заснета в доста близки отношения с друг музикант - The Weeknd, който доскоро имаше връзка с близка приятелка на Селена - Бела Хадид.

Сайтът TMZ съобщи, че Селена и The Weeknd се срещат от декември, но искали романтичните им отношения да останат далеч от светлината на прожекторите. E! News пък пише, че връзката на двамата музиканти не е никак неочаквана, тъй като The Weeknd открай време се възхищавал на таланта и красотата на Селена Гомес.

Бившата половинка на The Weeknd явно не е приела добре новината за връзката на двамата, след като спря да следва в Instagram постовете на някогашната си приятелка Селена Гомес.

Бела Хадид и The Weeknd се срещаха близо две години. Двамата се разделиха през ноември, а причина за раздялата им била невъзможността да съгласуват натоварените си графици, довела до сериозно напрежение помежду им.