Истинска любовна драма, наподобяваща малко на трилър, с двама врачани се е разиграла преди близо половин година в столицата, съобщава BulNews.bg. Стряскащата случка станала на 26 юни миналата година около 8 часа сутринта, когато бившата половинка на 22-годишна врачанка решил да я отвлече.
 
Това бил 42-годишният мъж с инициали П.П., който също бил от Враца. Младата жена Красимира Александрова била натикана в автомобила на мъжа и двамата изчезнали в неизвестна посока. Потресените свидетели на случката веднага подали сигнал в полицията и малко преди обяд същия ден обезумелият от любов П.П. бил задържан от служителите на реда. Оказва се, че мъжът всъщност бил женен. Той е родом от Бяла Слатина и е бил осъждан за други свои провинения. Остава неясно какво е накарало бившият любим на врачанката да стигне до такава крайност.

Близо 6 месеца след инцидента П.П. е осъден на три години затвор с отложено изпълнение на наказанието. П.П. сключил споразумение с прокуратурата като се признал за виновен в обвинението за отвличането на младата жена.

Определението на магистратите от окръжния съд във Враца е окончателно и не подлежи на обжалване или протестиране.